söndag, maj 29, 2011

SLUT PÅ HELGEN

Bilden är från vimmelbilder från Furuvik som jag var inne och bläddrade bland alldeles nyss. Lade till en egen text och det är precis som det står. Jag tar igen mig lite nu framför datorn. Ska snart gå och titta på Mästarnas mästare. Har bara sett det en gång tidigare, men är sista idag så tänkte att jag kan ju slötitta på det eftersom Stenmark är kvar. Jag hoppas jag inte är helt ute och cyklar nu? Har för mig att jag läste det någonstans iallafall. Hur som helst blir det ingen novell idag heller.

I fredags hade jag tur med vädret till slut. Skyfallet upphörde och jag kunde cykla som jag planerat. Sent på kvällen började med den andra bloggen. Men skit vilken tid det tar att föra över inläggen. Kan inte bara kopiera rubbet och klistra in, för då bleve det väldigt konstigt. Dessutom ska jag inte ha med alla. Så jag får ta ett och ett. Kommentarerna struntar jag i.

Igår skrev jag på bokprojektet. Kom igång ordentligt efter någon timmes väntan. Tänkte skriva till 15 och sedan ta en promenad för att ägna några timmar till bloggen efter det. Nu kunde jag inte slita mig förrän vid 17 och efter promenaden kände jag inte alls för att sätta mig vid en dator igen. 

Idag blir det inte heller något överflyttande av inlägg. Skrev lite på projektet innan jag fick besök av ena avkomman. Hon hade med sig hembakat knäckebröd som var jättegott. Konstigt att man fått så husliga barn *ler*. Just knäckebröd har jag, vad jag minns aldrig bakat själv. Däremot tunnbröd.

Medan vi väntade in kärleken som jobbade, så tjattrade vi och jag gjorde det enkelt för mig och slängde in färdig smet till en kladdkaka. Nuförtiden är jag alltså mycket latare och mycker mer ointresserad av bakning och matlagning än ungarna. Men det får jag va.


Nu känner jag mig ganska mätt så hericortsvertsen som jag kokade upp tidigare, för att ikväll fräsa till med vitlök får vänta till imorgon. Jag är inte sugen på någonting just nu. En satsumas kanske till tv-n senare.  Inget nattsuddande ikväll tänkte jag. Ska ta mig upp en timme tidigare än vad jag behöver imorgon. Orkade inte tvätta håret nu ikväll, utan gör det imorgon innan jag åker ner till stan.

Mer än så här blir det inte för ser att klockan är mer än den borde vara.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Hoppas att bokrpjekter utvecklas enligt plan. Skall bli spännande att läsa. Du skriver bra

Gretas Svammel sa...

Jag hoppas som du...Hans-E..och det här ska skickas till olika förlag, är tanken. Sedan vet man inte vad deras åsikt är. Intressant eller ointressant.