söndag, maj 08, 2011

LITE MER OM DAGEN

Jag är ganska röd i facet kan jag säga. Men inte så som sist. Mer rödbrun. Och varm om kinderna. Och trött i ögonen. Boken öppnades aldrig, vilket jag ju förstod och sprayflaskan behövdes inte användas. Tvärtom. Jag frös stundtals när jag svalkades av blåsten. Det är lite förädiskt att sola när det blåser, för man märker inte hur varm huden blir. Men ingen fara för min del idag.

Tog ett kort när jag kom in. För att jag ville. Tog ett som jag sparar bland mina vanliga bilder också. För att se om fyra år hur jag såg ut i år *ler*. Förfallet går fort nu. Kände inte igen bikinen som jag hittade i bikinilådan. Men den måste ju vara min. Minns inte att jag någonsin använt den, men idag gjorde jag det då. Brukar införskaffa en ny bikini varje år, nästan, så har några stycken. Årets nya slängde jag med i beställningen när jag skickade efter handdukar. Rätt länge sedan. Bikinitrosorna har jag fått, men väntar fortfarande på behån. Sommaren kanske både hinner komma och gå innan den anländer.

En Celsius och en snabb promenad till "skogen" efter solandet. Intervall i spåret och så en snabb promenad hem. Situps och lite hantellyft skulle det blivit när jag kom hem. Men jag blev så trött när jag väl hade satt mig så tog tag i hårtoningen istället. Något jag hela tiden skjuter på för att det är så bökigt och tråkigt. Men nu har jag gömt de grå stråna för ett tag. Medan toningen verkade så tog jag ett glas vin och fixade wook och en morotsbiff. Försökte samtidigt dokumentera det på bild , utan att så mycket av ansiktet syntes. Man har ju liksom inte roligare än vad man gör sig. 

Nu är jag mätt och har hällt upp ett andra glas rött. Ska ta mig an mailen, men var inte så många såg jag. Tv klockan 21.00 och sedan tänkte jag se Hung ikväll. Första gången. Jag har inte fattat att det handlar om en manlig sexsäljare, så blev nyfiken och ska se nu vad det är för något.

Ja, nu vet ni allt om mig igen *ler*. Tror ni iallafall. Mycket vet ni, men inte allt. Några djupare funderingar orkar jag inte ägna mig åt ikväll. Har inte heller så mycket som pockar på i skallen och det är himla skönt. Det man skulle kunna fundera på, är hur det här med  övertid  kanhända påverkar vissa andra saker i samhället. Men det orkar jag inte. Jag ska inte tänka så mycket alls ikväll. Bara svara på några mail, smörja in ansiktet ännu en gång och sedan slappa i soffan framför tv-n. Känns väldigt befriande.      

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Skönt att solen är här igen. Det här bästa tiden på året. Jag tycker att du ser fin ut i din bikini!/HE

Gretas Svammel sa...

Jag tycker också det är bästa tiden på året...Hans-E...så det gäller att suga i sig.