tisdag, maj 03, 2011

BETALA FÖR EN SKÖN STUND

Sicken bra dag det blev av den här tisdagen. Just nu skiner även solen in på mig och gör det extra bra. Men det är nog bara tillfälligt. När jag gick hem så regnade det. Att starta dagen med ovanstående mackor var ingen dum start. Mycket protein här. Skorpan ger det där lilla extra ni vet, som man kan behöva då och då och baljan med kaffe och mjölk som jag sköljde ner härligheten med var pricken över iet.

Insåg, med tanke på vädret, att jag nog fick kliva i ett par jeans idag. Första gången på fjorton dagar. Egentligen var det på håret att jag inte hade behövt gå iväg till min oas idag. Den här veckan tenderar bli en sådan där tokig vecka som det blir ibland. Men som vanligt så verkar det också lösa sig på allra bästa sätt.

Från början hade jag en person jag träffat tidigare inbokad under förmiddagen. Sedan lade jag även till på eftermiddagen personen jag aldrig sett men som lämnat ett antal återbud tidigare och som jag inte räknade med skulle komma. Han har ännu inte svarat på mailet om dagens förslag. Förmiddagskunden mailade återbud igår, han satt fast i jobb långt härifrån. Japp, så kan det vara.

Men så igår kväll fanns ett mail från en "känd" kund, som precis som de flesta, har svårt att boka långt innan. Förr fanns återbuden på hemsidan för dessa, men nu är det väldigt sällan jag behöver lägga ut tider där. Försynt förfrågan om jag möjligtvis hade tid som idag. Det hade jag ju för ovanlighetens skull. Men ifall, ifall personen med återbuden skulle nappat på förslaget i eftermiddag fick det ju bli under första halvan av dagen. Eftersom det var sent igår kväll när jag skickade iväg mitt svarsmail  hann jag inte få någon bekräftelse, så i morse när jag vaknade visste jag inte hur dagen skulle bli.

Men när jag kollat mailen visste jag. Han kom och förgyllde min dag *ler*. Ja, jag hoppas förstås att jag förgyllde hans också, vilket jag också tror. Igår skrev jag att det inte gick någon nöd på mig i vare sig det ena eller andra fallet. Men när jag väl var där så insåg jag att behovet nog var ganska stort ändå, i det ena fallet. Kan ju också bero på att det var rätt person som lockade fram behovet ha,ha. Han läser säkert det här. Hur som helst, det blev som det blev och han fick av vissa orsaker lite rabatt  och man kan då indirekt säga att jag betalade för en skön stund. (För att undvika missförstånd från andra befintliga och presumtiva kunder så betyder inte det här att jag ger rabatt till kreti och pleti och höger och vänster. )

Nu gör vi ju faktiskt det lite till mans. Betalar för en skön stund alltså. Man betalar inträde till simhallen, man betalar för massage, för spabehandlingar och till och med för retreat betalar man, fast det går ut på att bara vara tyst. Istället för att vara tyst hemma så åker man bort och betalar för att vara tyst tillsammans med andra. Vissa betalar för att prata av sig, några för att skratta i grupp, en del för att få närhet ( fast det är gränsfall till lagligt) och andra för att få en skön orgasm ( och då är det ajabaja och kriminellt). Kan man säga att jag varit kriminell idag då? Tre gånger nästan på raken. Fast jag fick ju betalt också för den helt lagliga massagen som jag gav och att massera i stayups och stövlar är ju inte förbjudet. Undrar hur Ask skulle tolka det här?

Kan ju meddela att det snöar ute just nu. Onödigt vetande, men det är rätt gött att sitta inne då, med ett tänt ljus, en bit kexchoklad och en skål jordgubbar. Fast ska jag vara ärlig så är gubbarna redan uppätna, men jag har sparat några till ikväll. 

Jag tog alltså en raid in till mataffären efter besöket och när jag såg jordgubbarna så späddes dagens välbefinnande på ytterligare. Jag hoppades faktiskt att jag skulle hitta jordgubbar på Maxi när jag var där, men icke. Så billigt var det väl inte, men som redan sagts, vi betalar ju så gärna för det som gör oss gott. 39 kr för en halvliter. Det var det värt för de var faktiskt goda. Normalt brukar de här första antingen vara halvmogna eller sura. Men inte de här, som kom från Holland tror jag. Jag kan nog inte låta bli att gå in i morgon också och köpa en halvliter. Eller på torsdag, men risken är att det inte finns några då. 

Torsdag ja. Den dagen är också knäpp denna vecka. Först återbud på den "kända" inbokade. Han återkom sedan och ville ha en annan dag och då fick det ju bli fredag. Men han tolkade mitt svar som lite negativt och då det gått snett redan innan start så lät vi det hela bero, eller han rättare sagt. Då hade jag två tomma dagar.

Jag misstänker att en hel del läser min blogg *ler*. Kanske inte den sedan tidigare kända personen som igår hörde av sig med förfrågan om tid i närtid. Det är alltså personer som jag träffar en gång per år och ibland går det till och med två år. Torsdag går bra, svarade jag och fick omgående bekräftelse sent igår att han kommer då. Kul tyckte han och kul tyckte jag, för att för vissa är det snudd på omöjligt att hitta tid som passar båda.

I morse när jag kollade mailen hade hans situation förändrats, så ett besök hos mig var inte längre möjligt den dagen. Nähä, då var det tomt igen. Men det finns alltså massor jag kan hitta på att göra och kanske även borde passa på att göra innan min bekväma situation ändras. Nu när jag inte längre har företaget så har jag ju inte moms och skatteredovisning hängande över mig var månad. En ganska tung post utöver hyror och andra utgifter. Så tomma dagar är ingen katastrof ur den synvinkeln. Däremot gör det ju livet tråkigare nu när jag inte har något annat jobb och risken finns ( är jag rädd för) att min sexlust lägger sig till ro. Än så länge är det inte alls svårt att väcka den, vilket jag ju fick bekräftat idag. Men ju längre tid det går mellan gångerna ju svårare kanske det blir. Idag var det fem dagar sedan sist och det kanske är gränsfall. Vad vet jag. Den dagen kanske kommer då jag på riktigt är den som betalar för en skön stund. Jag tror man vill bli kåt när man är 80 också. Frågan är om någon vill ha mig som kund då ha,ha.

Därför var det ju lite lustigt att nu i eftermiddag hitta ett mail från ännu en sådan där svårbokad person med förfrågan om tid i veckan. Återigen svarade jag, torsdag går bra. Så nu är det bara att vänta att se hur veckan slutar. Morgondagen hoppas jag för förflyter enligt planeringen. Nästa vecka också, för det är lite jobbigt med alla dessa snabba ändringar tycker jag.  

4 kommentarer:

Benny sa...

Hej Greta,snart dags för mig att cykla iväg till jobbet,gick upp tidigt i dag redan halv 5 börjar jobba halv 6,jag läser din blogg innan jag åker o jobbar inte varje morgon men annars innan på kvällen.När jag cyklade hem i går kväll kom det värsta snö fallet,blev blöt direkt in i duschen,sen ta på sig ett linne o kort byxor,o ta en kopp te o rostat bröd.Dina äggmackor med räkor såg goda ut,jag har med mig stekt ägg på mackorna,till min frukost på jobbet i dag,fikar varje dag halv 10.Jag hoppas nu solen kommer synas varje dag ingen mer snö.Ha det bra Greta,varma kramar Benny

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Jag hoppas att jag har förmåga att bli kåt och vill vara med en kvinna tills jag blir 100. Det är är verkligen friskvård att vara tillsammans med med en kvinna och få känna hennes hud, doft läppat och få komma in i hennes sköte och knulla tillsammans fram till orgasm.

Att betala för detta till en myndig vuxen kvinna skall inte vara ett brott. Sexuell samvaro är tjänst precis som samtalterapi och massage.

Trevligt att de ficj några sköna stunder igår. Det är du värd!!

Gretas Svammel sa...

Vad bra...Benny...då vet vi *ler*

Gretas Svammel sa...

Egentligen...Hans-E...kan man väl säga att sex överlag när det utövas på bådas premisser och med samtycke är en slags friskvård.