tisdag, april 12, 2011

ÄCKLIG ROSE och REPLIKEN KOM IN.

Firar med ett litet glas rose ikväll. Ni som hängt med i några år vet att jag inte är så speciellt förtjust i det. Ändå testar jag något nytt varje år i stort sett och nästan alltid är det så äckligt så jag kastar det. Om jag inte minns helt fel så var det jag köpte sist drickbart, men vad det var kommer jag naturligtvis inte ihåg nu. Det var en annan kund som köpte det och sa att det var gott. Men det är ju inte kul i vilket fall att köpa samma.

 Igår slank jag in på bolaget och köpte den här tetran att testa efter en dag ute i solen. Den dagen blev redan idag fast utan sol då. Om det är gott? Inte så värst. Det är någon bismak jag inte gillar och dessutom var det inte heller kallt. Fast det luktar gott. Vad firar jag då? Jobb? Lägenhet? Lottovinst? Nej, ingetdera. Bara en så simpel sak att artikeln jag sände in inatt blev publicerad. Men det är inte en så simpel sak egentligen och jag trodde nog inte att de skulle bry sig. För en sexsäljare är det liksom inte alls självklart att få en replik så här publicerad. Men TACK SVD. Jag blev glad.    

Kommentarerna som jag skummade igenom glädjer mig också, då de allra flesta är positiva. Någon har sin bild av sexsäljare klar, han eller hon tror att jag går på gatan. En annan att jag tjänar massor av pengar (skattefritt). Naturligtvis finns det säkert många sexsäljare som drar in en rejäl hacka, men många är inte alla och som i det mesta annat så är vi människor olika och vi gör på olika sätt. Jag skriver det här utifall att någon av de som "tror" klickar in på min blogglänk. Den här veckan tex lär min hobbyintäkt ligga under en normal inkomst som anställd. Kommer söndagens preliminära som ännu inte hört av sig, så hamnar jag väl ungefär på vad ett vårdbiträde skulle tjänat. Nu finns det väl inte längre vårdbiträden kom jag på. Jag räknar nu nettolönen för en "normal"avlönad. Det är bara att leta rätt på min hemsida och se vad jag tar för massage. Men även om jag skulle ha åtta samvaro a' 60 min på en månad, vilket jag nästan aldrig har, så skulle det ändå vara långt från de 40 000 som någon gissade.

Vore jag ung, eller pengakåt, eller inte hade annan inkomst kunde det förstås sett annorlunda ut. Fast jag hade nog haft samma syn på det här ändå. Sex ska vara kul och inget måste för att ha råd med det ena eller andra. Tyvärr är det ett "måste" för somliga och det är där politikerna borde se över vad de kan göra, istället för att göra oss till offer och skuldbelägga de som "hjälper" dessa somliga och även skuldbelägga de trevliga herrar som förgyller mina och andra kollegers veckor.

Nog om det. Klockan går och jag tänkte faktiskt häcka vid tv-n ikväll. Hemlös nu först och sedan Veckans Brott, sista delen. Snart har allt jag brukar se slutat. Måste bara länka till AB som nu lagt ut artikeln om Fredrik som säljer sex till kvinnor. Man måste vara pluskund för att kunna läsa. Jag har inte läst den ännu, men ska när jag har mer tid. Jag hade lite mer saker att dryfta, men låter det få vara. Kanske kommer det någongång, annars så lägger det sig.

Dagen blev inte riktigt som jag trodde den skulle bli när jag lade mig inatt. Livet är spännande *ler*. Vaknade innan klockan larmade av att någon mobil pep på köksbordet. Var nästan säker på att det var förmiddagens hobbykund. Men det visade sig vara det vanliga jobbet som gav återbud. Så efter lite trevlig samvaro med en gullig, yngre kille satte jag igång med att vårstäda resten i ettan. Tog hela eftermiddagen. Så nu är det så fint och rent. 

Personen som jag mailade efter att morgondagens besök lämnade återbud, hörde av sig och kommer. Jättebra och så skönt att ha städningen klar. Lite matinköp efteråt och sedan hem och glömma tid och klockor i några dagar. Måtte bara solen komma tillbaka. Idag var det kallt med kavaj.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad heter du egentligen? För du heter inte Linnea Edvardsdotter, det finns ingen person folkbokförd i Sverige som heter så. Och varför kunde du inte gå ut med ditt riktiga namn i repliken?

Gretas Svammel sa...

Hej...Anonym...om du är lite insatt i sexköpsfrågan så inser du nog risken med att avslöja sin identitet. Jag nämner det faktiskt också i repliken på SvD.

Linnea Edvardsdotter är min spedonym till boken jag gav ut förra året " Att Sälja Sex". Den kan du köpa på vilken bokhandel du vill om du är mer intresserad i prostitutionsfrågan.