tisdag, mars 15, 2011

TRÖTT IKVÄLL


De här lejonen får symbolisera mig ikväll. Trött och slapp och seg. Hjälpte en unge med en grej när jag kom hem och sedan blev det inte mer gjort. Klickar upp en sida och sitter och glor, utan att egentligen vare sig se eller förstå. Byter och klickar upp en ny och så där har jag hållit på en stund. Kollade mailen men stängde ner. Tar det imorgon istället. Har hela förmiddagen på mig att frukostera och datorera i lugn och ro, innan jag sedan går bort till krypinnet för att ägna eftermiddagen åt det vanliga jobbet. 

Jag tror att dagens besök tog musten ur mig *ler*.  Hade ris sparat från igår, som jag hade tänkt blanda med grönsaker jag har i frysen, till någon typ vegetarisk risotto. Men orkade inte det heller. Gick lika bra med pepparkakor, vatten och mandlar. Kanske gör jag slut på glassbyttan till tv-n snart. Fast nej, jag är inte ett dugg sugen på glass. Har en sharonfrukt som jag tror har mjuknat och är ätbar, som jag nog tar istället.

Ingen tv förrän 21 ikväll, då Mentalist är slut för den här säsongen. Fick ju erbjudande på den där lägenheten jag ville ha, men när jag ringde så var jag liksom inte först. Jag var visst trea och idag fick jag besked att någon av de före mig fått den. Skit, men kanske var det bra och kanske var det meningen. Vad vet jag. Jag hade hoppats på att slippa vårstäda och flytta istället. 

Jag orkar knappt ens blogga heller, märker jag. Fattar inte att jag blev så trött nu ikväll. Jag ska gå och tvätta bort sminket, så kanske jag piggnar till lite. Stor risk att jag somnar i soffan, känner jag. 
    

4 kommentarer:

Benny sa...

Hej Greta,jag är också trött i kväll,natten mellan måndag o tisdag sov jag bara 6 timmar,i kväll hadde jag tvättstugan till kl 8,började tvätta kl 4 när jag kom hem från jobbet,nu har John Blund kommit till mig,sov gott
varma kramar Benny

Benny sa...

P.s synd att du inte fick lägenheten,kramiz Benny

Gretas Svammel sa...

Då..Benny..hoppas jag att du vaknade pigg och glad idag

Benny sa...

Jag var ganska pigg,kram