söndag, mars 20, 2011

HELGEN och KOMMANDE VECKA

En sådan skön dag det blev av den här söndagen då. Vaknade redan vid åtta och då jag efter en halvtimmes försök att somna om inte lyckades, så gick jag upp. Fixade kaffe i ny bryggare och tog med det plus mackor och en hembakad bulle till datorn. Bullen tog jag med från kalaset igår eftersom magen stod i fyra hörn och det gick bara inte att klämma ner en bulle också. Kändes som att jag hade all tid i världen så kikade (förutom Corren) in på alla bloggar jag har i "mina favoriter" på datorn. Gick sedan bort till en container och slängde den gamla bryggaren och tog sedan en promenad i rask takt i solen. Blev både varm och trött av den lilla ansträngningen. Jag har således urusel kondis nu. Inte konstigt att jag blir helt utpumpad efter vissa besök *ler*.

Lite kropp och skönhetsvård efter det, med peeling och skrubb med borste på hela kroppen och fötterna som jag misskött sista tiden. Hårtvätt, inpackning, dusch och insmorning. Och nu sitter jag då här återigen. Tog med ett glas rött och en näve pecannötter, för det tycker jag att jag är värd. När jag bloggat klart ska jag fylla på glaset och ta en näve nötter till och beta av mailen och kolla jobb och lägenhet. Inget i min smak på tv-n ikväll. De här melleniumfilmerna som visas nu har jag inte riktigt anammat. Inte böckerna heller. Jag vet inte varför, men jag får sådan enormt dålig känsla bara jag tänker på dem. Byter kanal när reklamen för filmen är. Kanske läser jag istället eller ser Poirot på 4+. Ingen sovmorgon imorgon och inte på tisdag och inte på torsdag.

Nästa vecka blir lite tokig. Bokat in en hobby imorgon eftersom en annan dag går bort när jag ska till tandläkaren och fixa min avslagna fyllning. Ytterligare en dag går bort till den där mässan jag trodde var i februari. Men där har jag plockat in en massage av okänd art innan, eftersom mässan är på eftermiddagen. En dag ägnar jag enbart till seriös verksamhet och den dagen får jag sovmorgon, hallelulia.  Fredag har jag en okänd preliminärbokning som inte har hört av sig, så jag låter fredagen förbli tom. Men jag har planer för annat där. Däremot har jag gjort ett väldigt sällsynt undantag och bokat in en person i helgen. Jag får förfrågningar om det ibland och säger i 99 fall av hundra nej. Ifall nu någon som fått ett nej känner sig åsidosatt, gör inte det för jag värnar om mina helger ( och kvällar). Det här är som sagt ett sällsynt undantag och då det är en helt ny vet jag ju inte ens om personen dyker upp.


Det var lite om kommande vecka. Nu backar jag bandet till dagen igår. Nää...ingen sovmorgon då heller ha,ha. Intog en väldigt spartansk frukost, medvetet. Tittandes på tv. Sällsynt även det. När sminkning, snabbdusch och påklädning var klart tog jag bussen till kalaset i denna outfit. Hoppade jeansen och tog de nya 100 kronors finbyxorna, ihop med kort svart kavaj. Den röda t-shirten fick symbolisera mig. Lite nytt folk att bekanta sig med, så tänkte vara lite respektabel *ler*. 

Sedan firades det då hela dagen lång nästan. Väldigt trevligt. God mat, fantastiska tårtor och så hembakad bulle som jag då  inte orkade smaka just då. Jag hade mer ( iallafall tyngre och otympligare ) att ta med mig hem, än vad jag hade med mig dit så fick skjuts hem på sena eftermiddagen.

Posar på kvällen med ett golvstafflli som blev mitt under dagen. Så himla bra, för det tänkte jag ju själv annars köpa. Som ni ser ändrades klädseln, då jag inte behövde vara så respektabel längre...hm.  Tro det eller ej, men klockan 23.00 låg jag i sängen och puffade till kuddarna bakom ryggen för att läsa lite innan jag sov. Varit väldigt dåligt med läsandet sista dagarna, sista veckan.

 Innan jag tog boken ( Birgitta Stenbergs Eldar och ris )  från sängbordet, blundade jag och lät mig föras iväg i tanken. Ja, sedan sov jag. Vaknade till efter en stund och släckte lampan och slängde undan en av kuddarna. Kanske inte lustigt då att jag vaknade redan vid åtta i morse och kände mig utsövd. Efter nio timmars oavbruten sömn.
 

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Jag läser att det är dags för konditionsuppbyggnad. Tex simning, stavgång eller cykling. Du är för mentalt spänstig för att ha dålig kondis. Passar inte en vacker och sexig kvinna

Gunnar sa...

Jeg har en lenke til en dansk side, der forskjellige sexarbeidere skriver innlegg:

http://offentligfruentimmer.dk

Gretas Svammel sa...

Det blir nog allt av det...Hans-E..när årstiden blir ljusare.

Gretas Svammel sa...

Tack för den..Gunnar