fredag, mars 18, 2011

SEXKÖPARE

Fredagkväll och jag kommer visst aldrig till skott. Bilden är inte den jag tänkte ha i gårdagens inlägg, utan en av de jag tog med pyjamasen jag hittade. Blev ju en sittande och en stående som gick att använda.

Inga insmygande solstrålar väckte mig i morse. Istället satte klockan igång klockan åtta. Men jag hade blivit väckt tidigare av mobilens pip från köksbordet. Var nästan säker på att dagens kända besök hade fått förhinder. Men så illa var det inte. Tvärtom, förfrågan från en annan också känd kund om vi kunde ses i eftermiddag. Det kunde vi förstås inte, vilket den här personen borde veta. Veta att jag aldrig kan med så kort varsel. Jag brydde mig inte om att svara förrän jag kom tillbaka från oasen och dagens inplanerade möte, som blev ett perfekt och skönt avslut på veckan.

Perfekt och skönt kan jag däremot inte påstå att det kändes när jag tittade ut i morse. Det första jag tänkte var, att skit nu måste jag fundera ut något annat att ha på mig i morgon. Iallafall i skoväg. Men det här lär ju försvinna rätt snabbt, då det inte är frysgrader och man vet ju att det alltid blir ett bakslag. Det kan komma ända in i april. Dagens kund pratade om varmt och vårväder i kommande vecka, så jag litar på honom. Tänk om jag kan sitta ute och sola nästa helg? Det hoppas vi på. Optimist,javisst.


Så här det såg det ut från min balkong vid niotiden i morse.

Uppdrag Granskning brukar jag normalt inte titta på, om det inte är något speciellt som intresserar mig. Men någon dag i veckan går det i repris rätt sent och nästan alltid innan jag stänger av tv-n så zappar jag runt. Om jag inte är för trött förstås. Nu i veckan hamnade jag precis i slutet av programmet där de visar lite av vad nästa program ska handla om. Jag gick in och kollade på nätet och såg att det inte bara skulle handla om den här, tror brottaren, kan vara boxare också. Utan de har tydligen kartlagt sexköparna i, som de kallar det, Sveriges största kopplerihärva. Den här brottaren/boxaren blev om jag fattade rätt av det lilla som visades, "lurad" att erkänna. Nu hävdar han att han aldrig betalat för sex. Onsdag nästa vecka, kanal ett.  

Problemet som jag ser det, är inte om de köpt eller inte köpt, om de ljuger eller talar sanning. Problemet är att sexköp är så förbannat laddat. Så tabubelagt och skamligt att poliserna utan minsta samvete hotar med typ skandal om de inte erkänner och skriver på. Speciellt då om det är en på något sätt offentlig person. Men även helt okända har massor att förlora om det går till rätten. Nu pratar jag alltså om frivilligt möte mellan två samtyckande partner. Men även om det inte är helt frivilligt från den säljandes sida, kan det ibland vara omöjligt för köparen att avgöra det. Vad definierar frivilligt? Är det ett eget val så är det frivilligt, anser jag. Däremot har de kanske inte frivilligt valt omständigheterna som gjort att de valt alternativet att sälja sex.

Det här är riksdagsledamoten Rolf Gunnarsson (m). Han hamnade i samma sak. Polisrazzia står det i rubriken. Jag blir så himla störd då man i artikeln läser att han stoppades av en polis. Razzia för mig är när man förberett ett tillslag. Det här låter i mina öron som spanare på gatan. De är ju frekvent förekommande där numera. Kanske är det lika upphetsande som ett samlag för dessa spanare när de tror de fått tag på en sexköpare. Även denna Rolf erkände på plats. Fast han erkände ju något som aldrig hänt. Om det skulle hända vet vi inte. Det vet bara han och det är som sagt helt oväsentligt. Jag tycker det är skit när det gått så långt att man kräver ett erkännande för att han åkte taxi med en okänd kvinna. Ja, naturligtvis är inte denna politiker någon politiker längre.

Man kan ha åsikter om varför folk skriver under något fast de är oskyldiga. Men de ska inte ens behöva komma i den situationen. Det är så fel, fel, fel.

Om man nu inte vill riskera att hamna i den här situationen kan man använda sig av den här ganska nya sajten. Viktoria Milan. Många klagomål har det förstås kommit in. Vad fanns att vänta? Lite billigare kanske också. Fast det vet man ju inte. Vissa kvinnor är dyra i drift och kan man verkligen förlita sig på att dessa tillfälliga patners inte blir efterhängsna? 

Nu har Lets Dance precis börjat. Men jag tar det lugnt. Det brukar bli paus nästan med en gång *ler*.  Idag lämnar nog Jessica. Tre födelsedagar ska avverkas i helgen. Jag hoppas och tror att de klaras av under morgondagen allihop. Men helt säker kan jag inte vara, så söndagen har jag låtit få bli en tom och oplanerad dag. Väcks av klockan i morgon på samma tid som idag. Ja, det blir nog bra. 

6 kommentarer:

Gunnar sa...

Ha ha.. jo visse kvinner er dyre i drift. Det skal være sikkert, :)

Datingsider på internet reklameres det for på tv og over alt. Men så fort det er snakk om sex mot litt avtalte penger, da skal det straffes osv...

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Det är ovärdigt för ett civiliserat samhälle att hänga ut de medborgare som köper en sexuell tjänst. Sexköpet är ett avtal, samtycke om en tjänst och betalning mellan två myndiga personer. Samhället har ingen anledning till att ha åsiker om detta.

Du ser fin ut i din pyjamas! En komplimang till dig för dina fina ben!

Svenne sa...

Pyjamas???
Hela du ser som vanlig ut som en "läckerbit" oavsett klädesplagg;-)

Gretas Svammel sa...

Gunnar...Det är bara i fråga om sex, som gratis rekommenderas *ler*

Gretas Svammel sa...

Tack..Hans-E...att benen ser bättre ut på bilden än i verkligheten ( vilket de gör) kan bero på vinklingen.

Gretas Svammel sa...

Gratis pyjamas till och med...Svenne..läckerbit får stå för dig *ler*