fredag, mars 11, 2011

FREDAGSBLANDNING


En av de lite suddiga bilder jag lite snabbt knäppte i veckan i ettan. Linnet är tight vilket får brösten att se ut som de gör. Bäst att förklara så ingen vilseleds *ler*.

Väntade in att Schulmans show skulle läggas ut innan jag började blogga. Jag ser ju det då och då och tycker det är rätt bra och som jag skrev igår, när det är så här på weben är det lätt att forscera framåt när det är ointressant. Idag skulle nämligen Reinfeldt vara med som gäst. Han är förresten med hos Skavlan ikväll. Så läste jag i veckan på Schulmans blogg att han inte längre ville vara med.

 " Får meddelande från Schulman Show-redaktionen. Fredrik Reinfeldt har under vintern ställt sig positiv till att vara med i Schulman Show, det skulle bara hittas en tid, men så fick han veta att jag gått med i socialdemokraterna och då tackade han nej. "Reinfeldt vill bara medverka i oberoende medier och det är inte Schulman Show eftersom Alex Schulman är socialdemokrat", sa pressekreteraren."

Man kan ju inte riktigt veta med Schulman, därför ville jag se först att Reinfeldt verkligen inte var med innan jag bloggade om det. För ursäkten låter ju lite långsökt, tycker jag. Undrar vilket parti Skavlan tillhör och Luuk som väl haft honom som gäst och andra programledare vars program han medverkat i? Nu var Ekdahl med istället och det blev bra. Han är ärlig och rak. De samtalade bla om Juholt ni vet. Den tänkbara efterträdaren till Sahlin. Jag vet inget om honom och har inte hunnit bilda mig någon uppfattning. Den sida han visar på gamla you tubeklipp kommer säkert att slipas bort. Fast jag hoppas inte det.



 De visade bla det här klippet och jag åtminstone kan inte låta bli att skratta högt för mig själv när jag ser det. Få se om det fungerar nu så som jag vill, med länken.

Annat jag funderat över, eller kanske mer reflekterat över, är rubrikerna om förhörsledaren i Assangefallet. Jag trodde det var känt av de flesta, att tjejen som förhörde Anna har kopplingar till henne. Rudling på samtycke.se tex ( plus många andra ) har skrivit om det för ett bra tag sedan. Eftersom Rudling var med i England och har /hade kontakt med advokaten Hurtig så tog jag för givet att det här fanns med i förhandlingarna. Därför blev jag lite förvånad när jag såg rubrikerna, som att det vore någon nyhet. Men saker är nog inte alltid så som jag drar iväg och tror, eller så låtsas man bara att det inte är så. 

Läste också någonstans att Lindberg  (polischefen f.d) inte fick sitt fall prövat i Högsta domstolen. Hans "kompis" kriminalvårdschefen (tror det var så) fixade iallafall att han slapp göra ett nedsläpp på Kumlaanstalten som tydligen är det normala innan man bestämt permanent anstalt, utan han transporterades direkt till anstalten han ska göra sitt sexåriga straff på. Det här kan ju också ses som orent spel, men här handlar det om en redan dömd person, alltså inget som påverkar straff eller utredning. Jag tycker själv att Lindberg har lidit tillräckligt och skulle gjort detsamma om jag haft den möjligheten. Jodå den 17-åriga tjejen han våldtog och som borde ha utretts för flera år sedan, har också lidit och jag hoppas även hon får den hjälp hon behöver. 

Solen har lyst idag, inte så väldigt varmt dock och jag har häckat inne. Förutom frukost och datorsession har jag gjort lite annat. Egentligen är jag lite eskalterad idag *ler* men då jag inte riktigt vågar tro eller vet om det ens är något att vara eskalterad över, så försöker jag lägga band på mig. Jag kommer att veta mer i morgon hur jag ska ställa mig till det hela. Hur det än går eller blir så kommer ni att få veta, men ännu är det liksom bara dumt att skrika ut något på en blogg. Man ska vara himla försiktig med vad man skriver på det stora internet och jag är nästan överdrivet larvig i det fallet, fast det kanske inte märks. Alltså personliga saker. Åsikter jag har däremot, de står jag för till hundra procent...om ingen får mig att se på saken på ett annat sätt. Det händer inte så ofta ha,ha. 

Idag hinner jag väl inte så mycket, men jag hoppas jag fixar under helgen nu att ändra om projektet till eftervärlden till A5 format. Jag är spyfärdigtrött på det här, men vill ha det i hamn. Har luskat lite och tror att jag kan få till det. Men det här med works krånglar till det. I works kan jag ändra har jag sett till A5, men jag kan inte kopiera till works. Är det verkligen så för alla? Därför ändrar jag alltid mina dokument via open office till world och därifrån vet jag inte alls hur jag ska göra om till A5. Enklast hade det varit om jag bara kunde markerat alla 200 sidorna och gått in och ändrat allt till A5. Men tyvärr, så enkelt ska det inte vara. På något sätt ska jag reda ut det här iallafall. 

Två tänkbara jobb hittade jag idag igen, som jag ska slänga in ansökan till. Egentligen inga jobb jag direkt längtar efter att få, men så kan man ju inte tänka alltid. Fast ett av dem kan vara kul, men det är bara deltid, knappt det och det känns lite som mycket jobb för ingenting. Om man jämför med hobbyn alltså, som det tyvärr är lätt att göra ibland.  

Apropå hobby, så ser nästa vecka ut att bli en väldigt bra vecka. Får hoppas att planeringen inte ändras då jag inte garderat något alls. Efterföljande helg kommer att gå i kalasens tecken. Veckan efter det sedan, ser däremot i dagsläget väldigt osäker ut. Men det hinner hända mycket innan dess. 

En fin och bra helg hoppas jag att ni som läser och alla andra får. Imorgon håller jag på Brolle, fast både Danny, Saade och Playtones är också bra. Men jag har märkt nu i veckan när de kört reklamen för det hela på tv, att jag reagerar mest positivt när slingan seven days kommer. Låter det inte lite 60-tal. Men man måste nog höra låtarna några gånger för att överhuvudtaget ha en uppfattning. Sanna Nielsen ligger nog bra till ute i stugorna, men det är inte riktigt min smak. Men vem som än vinner, så är det ju den rätta...eller? Undrar om Ryback åker ut från Lets dance ikväll?

6 kommentarer:

Svenne sa...

Bilden på dig är bara så "mumsig" att se. Visa gärna mer av dom bilder du tog den gången.
Här vilseleds ingen, bara så du vet;-)

Christoffer sa...

Ja, Juholt verkar vara lite av en rolig prick. Hoppas han behåller det och inte utvecklas till att bli lika slätstruken som alla andra politiker. Det vore synd tycker jag.

Gretas Svammel sa...

Ha...Svenne..det kan kanske komma någon mer bild, men blev ju bara tre stycken som gick att använda.

Gretas Svammel sa...

Ja...Christoffer...man kan bara hoppas att han inte blir tvungen att bli alltför korrekt.

Bensan sa...

Fin Tight,sexigt kram

Bensan sa...

Skrev fel,linnet var mycket fint o brösten är underbara,kram