tisdag, juli 06, 2010

MÅNGA NAMN ÄR DET

Yes, jag hann påbörja det här inlägget innan det blev onsdag. Känner mig tom i huvudet nu. Det där jag skrev om debatt i tv, var nog lite fel tror jag. Var nog på nätet och i morgon kanske. Jag vet inte och just nu bryr jag mig inte. Min artikel jag skrev igår natt finns iallafall nu på Expressenbloggen och några länkar till andra som tycker som jag. Så ni får klicka er in dit om ni vill läsa. Det är himla tur att det finns några, annars hade jag nog blivit fullständigt galen. Läs gärna Hanna W och Josh som redogör för dagens seminarium i Almedalen om sexköp bla. Jag blir lite( mycket ) ledsen att folk som säger sig värna om andra och till och med räknar sig som politiker är så elaka, ironiska och trångsynta.

Någon frågar varför det inte finns några frivilliga sexsäljare där eftersom det påstås att de finns. Josh fundering på det är bara så bra. " ... jag vill inte tro att någon är så ond att man först stigmatiserar ut en människa ur det offentliga rummet och osynliggör henne och därefter påstår att hon inte finns eftersom hon inte syns."

Läser ni i media så är det nu till stor del helt tyst, både om utvärderingen och kritiken. Jag tror inte den får kritiseras helt enkelt. Ingen press vågar ta in någon kritik. SvD undantaget. Fast det här är alltså bara vad jag tror. Det är ju mycket Almendalen nu. Pratade med ena avkomman nyss som undrade vart och om man kan debattera det hela någonstans och vart man kan skicka sin åsikt. Det enda jag vet är i bloggvärlden och den är just den här personen inte så insatt i.


Men nu lämnar vi det. Känns befriande att ha fått göra sig av med sina tankar och sin frustration. För ett tag iallafall. Bilderna tog jag aldrig i går som jag sa, utan ikväll när jag kom hem. Hello Kitty shortsen har jag på mig nu och ett svart linne. Jätteskönt att vara klädd fast det känns som man är naken. De grå hoppas jag, med tanke på vädret, att jag får användning för nästa vecka.

Kände för ett glas rött när jag började få ordning på allt. Men tänkte till lite och sitter istället nu med ett glas sojamjölk och några knäcke med bredbar ost. Vet inte när jag drack mjölk sist. Har det bara i kaffet och till havregrynsgröten. Men det var rätt gott faktiskt. Smakar som smält glass ungefär.


Namn ja. Vissa har många namn och ibland kan det orsaka störningar i mitt hjärnkontor. Det händer att kunder har säg Pelle i sin mailadress och att det står Bosse som mailavsändare och mailet undertecknas med Kalle och när han kommer presenterar han sig som Lasse. Det är påhittade namn nu som ni säkert förstår. Jag bryr mig inte om vad personen heter egentligen, men tycker det skulle räcka med ett *ler*. Finns ju förstås även de som inte har något namn alls.

Idag gick jag hemifrån rätt tidigt för ett besök med en helt ny person. Har bara en enda känd på hela veckan. Förstår inte hur det kunde bli så eftersom det alltid medför en viss osäkerhet om de överhuvudtaget ska dyka upp de här nya stjärnorna. Det här var en massage och i eftermiddags hade jag ytterligare en massage, precis som förra veckan.

Från början var planeringen ett förmiddagsmöte med en väldigt känd person. Känd för mig alltså. När jag fick bekräftelse av aktuell person att dag och tid passade bra behövde jag tidigarelägga tiden en timma för att hinna med ett privat ärende. Men det mailet fick jag aldrig svar på så bokade slutligen in den här nya på den tiden och sedan eftermiddagens massage efter ytterligare en tid. Hade jag haft den första kända skulle jag nog varken orkat eller velat mer den dagen .

När jag håller på att fixa mig och styra kommer ett sms att jag kommer, hälsningar och så namnet på den kända. Det fick jag ju avstyra förstås, men blev osäker på om det var jag som missat något. Eftersom jag inte har dator i ettan kunde jag inte kolla. Sedan dök aldrig den här nya filuren upp. Jäkla sätt, för jag har också en annan som väntar på att jag ska få ett återbud i veckan. Men den här nya hade också flera namn, hej och hå, och jag började fundera på om det var han som hade smsat och inte den kända. En himla massa huvudbry fick jag där plötsligt.Men jag kunde ju inte göra så mycket åt det. Sms raderar jag direkt jag svarat, så kunde inte heller fråga.

Eftermiddagens inbokade kom som han skulle. De flesta är det ordning på. Det första jag gjorde när jag kom hem var att kolla mailen och jag kunde pusta ut. Det var inte samma och det var inte heller jag som gjort någon miss angående den första kända kunden. Han hade väl helt enkelt inte läst mitt mail med frågan om tidigare tid och räknade med att tiden var spikad. Synd när det blir så där. Den nya har däremot inte hört av sig alls.

Få se vad som händer i morgon. Då är det ännu en ny att bekanta sig med...om det nu blir så. Om ni inte redan läst om webcamtjejen som sköntaxerades för 194 255 kr, kan ni göra det här. Jag tror det kommer att bli än viktigare framöver att ha koll på sina intäkter och skriva kvitto, redovisa och skatta om det är större summor man drar in. Det är nästan så jag har lust att ta tillbaka min F-skattsedel och registrera mig som sexarbetare. Jag vet att man inte får det, så just därför. Vill de inte ha mina pengar so what?

7 kommentarer:

Benny sa...

Är på väg till umeå.hadde en skön natt.tog ett morron bad .naken.fattar inte att man inte dyker upp upp hos dig när man har bokat hos dig rara greta.kram benny

Gunnar sa...

Jeg legger inn en link til en artikkel:
"Jeg blir flau av norske menn"
http://www.dagbladet.no/2010/07/06/nyheter/politikk/prostitusjon/ap/politiet/12452942

Det er et veldig rabalder om den økende gateprostitusjonen som har vært den siste tiden.

Men det er jo egentlig ikke så merkelig at det er flere prostituerte på gaten den her tiden av året. Det er jo mye mer av alle typer mennesker ute på gatene nå. Slik er det hvert år. Når høsten kommer, blir det igjen mindre mennesker ute, alle typer mennesker.

Men så fort det er sex-selgere, da blir det store overskrifter.

Gunnar sa...

Legger inn en til fra Verdidebatt.no :

"Forbudet må omfatte salg også"
http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat11/thread65842

Hans-Erik sa...

Greta,
Jag tycker att staten begår koppleri enligt nuvarande lagstiftning, ifall de vill ha skatt att webcamtjejen. Men det är nog positivt. staten tycks ju acceptera försäljning och köp av sex.

Gretas Svammel sa...

Ok...Benny

Gretas Svammel sa...

Tack...Gunnar...det är alltid kul att läsa vad grannländerna har för sig och tycker.

Gretas Svammel sa...

Ja...Hans.E..som det är nu så är det faktiskt så. Annars tycker jag väl att om det rör sig om mycket pengar så bör väl alla betala sin skatt. Trots att den är i högsta laget. Den bör anpassas efter inkomst.