fredag, juli 09, 2010

GOOGLE och KOSTTILLSKOTT

Har suttit och slösurfat lite nu och och funderade precis på om jag skulle ta långa rundan med stavarna först eller blogga först. Det blev blogga först så kan jag lämna datorn sedan tills söndag. Satt och googlade mig själv som privatperson, som sexsäljare och som författarpsedonym. Var inne och läste Torskbloggarens inlägg och täkte kolla hur lätt det är.

Vet man vad jag heter och vart jag bor privat kan man mot betalning få reda på skulder, utmätningar, krav, bokslut etc från den avlagda firman. Varför man nu vill veta det? Såg att jag fortfarande finns med på vissa ställen med firman. Men det kan gott vara så. Jag har aldrig gjort någon hemlighet av vad jag heter eller vad firman hette för de kunder jag haft. Nu har jag däremot sedan en tid tillbaka satt över namnet i ettan. Där står i stället vad jag erbjuder. Där är det okej eftersom det är en arbetslokal. Skulle jag göra det här vore det ju väldigt misstänkt. På adressen till ettan om man söker på nätet finns jag inte, så därför tyckte jag det var bra att inte skylta med namnet på dörren heller.

Nu förstår jag inte riktigt vitsen med att kolla upp den man ska ha det lite skönt med. Men visst, vi vet ju att det finns de som för pengar gärna pratar i media. Inte bara sexsäljare, utan även andra om de varit med någon kändis tex. Det där förstår jag inte heller. Hur man medvetet kan medverka till att göra människor illa, för det är ju liksom inte bara den berörda personen som får sina fiskar varma utan också dennes omgivning, jobb, familj, vänner. Man måste bära på mycket hat och bitterhet eller sjuklig girighet. Men eftersom det är ett brott att köpa sex kan ju de som gör det aldrig vara säkra på att tex inte råka ut för utpressning.

Hittade även en artikel från 2007 i Expressen om Östergötland, spaning och prostitution. Såg också att min bok finns på skolshoppen och till ett lägre pris än Ad Libris, Bokus och Bokia. 239 kr tror jag det var. Inte aktuella siffror men ändå lite intressant var "Forumet för vetenskap och fortbildning" som 2009 hade en prostituionsdebattstråd. Där fanns en röstning som 107 personer röstat på, om prostituion ska vara lagligt eller inte. 8 kvinnor tyckte det skulle vara lagligt, medan bara 3 inte tyckte det. 28 män tyckte inte heller det skulle vara lagligt, medan 68 män ville ha det lagligt. Det intressanta var alltså att fler kvinnor ville att det var lagligt än de som ville ha det olagligt.


Bludder och bladder. Måste rensa "mina favoriter" på datorn snart. Nu sparar jag bara ner länkar hela tiden. Hämtade ut kosttillskott. Det är ett litet paket, sa jag, så hon letade och letade bland de små paketen. Hade fått sms avisering, men det fanns inte. Så hon övergick till de lite större och som ni ser på bilden så var det inte så litet som jag trodde. Herregud det här räcker ett år åt mig och innan dess lär jag ha tröttnat flera gånger om. Jag tänker ta en skopa om dan med 3 dl vätska av något slag för att på ett enkelt sätt få mig protein tänkte jag. Men jag ska vänta tills Detoxkuren är klar och tills jag är tillbaka efter nästa vecka. Keso, ägg och bönor är bra proteinkällor, men då måste jag äta så mycket av det för att få i mig tillräckligt.

Mina beställda böcker kommer inte förrän mitten av juli fick jag mail om, så gick in i matbutiken för att försöka hitta någon tänkbar pocket som jag kan läsa nästa vecka. Jag gillar inte pocket för det är så himla liten text i dem. Nu fann jag i allafall på en med rätt okej textstorlek och boken är nog också okej. Håkan Nesser "Berättelse om herr Roos." Har några Nesserböcker sedan tidigare i bokhyllan.

När jag var ute i skogen här om dagen tog jag ett kort som jag tänkte kasta för det blev alldeles för ljust. Men när jag satt där vid photoshop började jag rita lite på det för skojs skull. Det är det kortet ni ser här. Inte speciellt lik mig blev det. Men man kan ju alltid höja upp ett svamligt blogginlägg med det *ler*. Nu tar jag stavarna och går och återkommer på söndag.


Inga kommentarer: