onsdag, juni 30, 2010

TRÖTT

Kom hem för runt en timma sen ungefär. Strax före sju. Trött och lite lätt tung i huvudet. Tillbringat mesta tiden av dagen i min oas, vilket kan vara anledningen till den lätta huvudvärken. Trots fläktar, trots försök till genomdrag i mellantiden så blir det efter ett tag nästan syrefritt. Det känns så iallafall. Blev därför förvånad när jag kom ut nu ikväll. Det blåste och jag frös nästan i mitt linne och korta kjol.

Sovmorgon och lugn start även idag. En massage under tidiga eftermiddagen och en ikväll. Det funkar en enstaka dag såhär att ha två massager samma dag. Annars blir jag mer mentalt trött av att massera än av bara samvaro, så att jag är trött nu är inte så konstigt. Men det är flera nu som gärna vill komma innan de går på semester och jag är ju rätt snäll sådär *ler*.

Under timmarna mellan besöken försökte jag fundera ut stolpar till ett Expresseninlägg, men hjärnan var inte riktigt med, så lutade mig istället tillbaka och slumrade till med alla fönster öppna och båda fläktarna på för att inte riskera att dö under slummern.

Jag satt i morse till frukosten och kollade runt vad och om folk hade åsikter angående rättegången med polischefen. Hittade en del och mitt eget huvud kokar nästan över av egna åsikter. Tiden gick ju och jag var till slut tvungen att slita mig och ge mig iväg. Men då hade jag massor av uppslag att skriva om, som sedan var totalt borta när jag väl hade tid en stund att pränta ner lite. Så är det ofta. Skriver jag inte ner direkt så försvinner det.

Nu är jag som sagt trött och seg och orkar inte bry mig om så värst mycket. Ska beta av mailen och sedan inta soffläge. Mord i Midsommer kl.21.00 blir kvällens nöje. Sista programmet för nu. Jag hoppas jag inte somnar i pauserna, men trean har inte lika långa som fyran har jag upptäckt.

Inga kommentarer: