onsdag, december 09, 2009

SKA SLUTA ÖGONEN EN STUND

Idag startar jag med bloggandet, så jag slipper tänka på det sedan. För sedan ska jag skriva det jag inte skrev igår. Skrev så mycket här på bloggen, så tappade lite av inspirationen och så hann klockan bli rätt mycket. Det jag ska skriva tar nog ett par timmar räknar jag med.

Men det blev ändå inte så tidigt i säng igår. Närmare två. Fem timmars sömn är tre timmar för lite minst, för en sådan som jag. Så just nu är jag rätt tung i ögonlocken och när jag skrivit klart här ska jag ta ett vil i soffan innan jag fortsätter. Tror att jag somnar ganska lätt ändå efter Kvällsöppet senare ikväll och så sovmorgon på det imorgon. Vaknar då som en ny människa *ler*.

Det korta inlägg jag trodde skulle bli igår, får bli i dag istället. Bilden idag är på trasan jag aldrig använt pga de konstiga axelbanden. Från fredagens åbäkande framför kameran.

Tänker lite på Elin Wodds och hoppas att hon får styrka någonstans ifrån. Undrar hur det känns att bli erbjuden att köpas i sju år för en halv miljon? Dessutom av den som är far till hennes barn. Här stämmer väl tesen, att pengar inte gör en lycklig. Det underlättar förvisso, men knappast i hennes situation. Jag undviker såpan i medierna, men kan inte undgå rubrikerna.

Nu ska jag ta med en skål havregrynsgröt till soffan och när det har lagt sig tillrätta i magen, så ska även jag lägga mig tillrätta, sluta ögonen en halvtimma ca och drömma mig bort en stund.

6 kommentarer:

gunnar sa...

Men de der axelbanden var da helt fine :-))

Fem timers søvn er for lite, jeg synes ni timer er fint. Slike som meg trenger mye søvn, he he..

Benny sa...

Sov gott rara greta det är skönt att koppla av i denna årstid,en väldigt fin bild på dig "wow"
Kram Benny

Hans-Erik sa...

Greta
Tror att Elin Woods är en intelligent kvinna. Hon har nog förstånd att dels lämna sin sjakiga man och dels ta assisten av en bra amerikansk skilsmässoadvokat. Mr Tiger Woods problem är bara i sin linda spår jag.
Den blå klänningen ser trevlig ut. Grattis till dina fina ben! Sexiga!

Gretas Svammel sa...

Ja...Gunnar..8-9 timmars sömn är det optimala. Vad gäller axelbanden så tror jag inte att de ska vara runt armen som jag fick det till *ler*

Gretas Svammel sa...

Kul med ny formulering...Benny.."rara" *ler*. Fick tankar på första läseboken far är rar, mor är söt.Jag tackar förstås för bildkomplimang.

Gretas Svammel sa...

Njaa, njuu, hmm...Hans-E...hur schaskig Tiger är, kan väl diskuteras och vissa tycker si och andra så. Att erbjuda sin fru pengar är enligt mig det mest absurda i hela den här såpan (om det nu är sant) Sedan vet vi ingenting om hur deras samliv är och orsakerna till att det blev som det blev.

Det mest jobbiga måste vara att det basuneras ut över hela världen och ja, jag hoppas de får ordning på sina liv båda två. Elin har ju helt oskyldigt hamnat i den här aktuella mediasmeten. Men jag hoppas hon står pall. Skilsmässa? Jag är osäker faktiskt på om det blir det.

Tackar även dig för komplimang