måndag, juli 06, 2009

TRÖTT och TOM I HUVUDET

Ikväll är jag trött, så blir nog inte så långt inlägg. Kom hem runt halv åtta och strax efter kom några ungdomar och nu har jag pratat en evighet med äldsta avkomman i telefon, så örat är alldeles varmt. Ungarna har tv-n på och precis, precis nu visades förhandsreklam för The Mentalist. Min favvo. Det ska tydligen börja igen, nu på söndagar. Jag blev glad bara av den lilla snutten jag såg nu *ler*.

Njutningsbar förmiddag och mentalt krävande eftermiddag/kväll. Känner mig lite tom i huvudet. Får lite sovmorgon imorgon, innan jag ger mig i kast med ännu ett krävande vanligt jobb. Efter det går jag nog hem, slänger mig i soffan och sover en stund. Nää...jag vet inte. Kanske, kanske inte. Det känns så nu iallafall. Jag har bestämt för att resten av året ta en paus från den här sortens jobb. De som är pågående gör jag ju klara förstås, men jag ska inte åta mig några nya på ett tag. Jag tror så för tillfället.

Dagens Beck tror jag att jag sett, så ungarna får se vad de vill. Har ju halva flaskan vin kvar sedan igår. Tar jag ett glas, så sover jag nog gott sedan. Men först ska jag underhålla ungdomarna lite.

2 kommentarer:

Hans-Erik sa...

Greta Hoppas att fortsättningen på semestern blir mer i dur.

Gretas Svammel sa...

Jodå..Hans-E..nästa vecka går nog det mesta i dur, även om det skulle regna.