torsdag, juli 02, 2009

NYA LAGAR. NYA TRASOR 15,16 och 17

Det får vara så här, så länge. Kanske en hel månad eller en hel dag *ler*. Som vanligt går jag igenom varenda mall här på bloggen, men med mina långa avhandlingar så tar ett inlägg upp en hel sida, ifall jag skulle ha smalare textutrymme. Nu blir jag kanske inte så långrandig just ikväll. Här hos mig är det nu varmare ute än inne och då är termometern i skuggan. 31 grader ute och 28.6 inne. Jag ska försöka komma ihåg de här dagarna när jag om några månader sitter i mina tröjor och fryser. Jag hoppas bara att det håller i sig några veckor, så att jag kan ta vara på det ordentligt. Sådana här dagar ska man ligga vid ett vatten, eller i ett vatten. Tycker jag alltså.

Nya lagar trädde i kraft igår. Vissa kanske är bra, andra mindre bra. Homosexuella ska få gifta sg i kyrkan, utom i Uppsala stift, för de kommer att vägra läste jag. Apoteksmonopolet skippas. Bara att vänta på att tobak och spritmonopolet följer efter. Men det lär nog dröja, så mycket pengar som staten får in där. Fingeravtryck i pass! Ipredlagen! Ekonomisk morot för invandrare som snabbt lär sig språket. Tja..bra-dåligt, jag vet inte. Det handlar ju om förutsättningarna. Risk för orättvisa, tror jag. Hushållsnära tjänster ska utökas med byggnadsarbeten, tapetsering etc. Det kan ju vara bra för kvinnliga sexköpare.

Man borde kunna utnyttja den här tjänsten, har jag tänkt ibland. Jag kommer överens om en summa med en man,(än så länge har vi iallafall fri prissättning) för att diska, torka av köksbordet, kanske sätta på tvättmaskinen åt honom. Sedan kanhända att jag vill att han sätter på mig och om önskan är delad, så rullar vi runt i sänghalmen lite, innan jag tar mina pengar och går hem. Jag har gjort mitt dagsvärke och han är nöjd och glad över mitt "hushållsjobb". Kvinnor är ju också kåta, fast inte många vill låtsas om det och en del väljer att betala för att få något. Nu kan de anställa en hemmafixare och sedan dra av upp till 50 000 i deklarationen. Är de gifta, så är ju fördelen den att de slipper smyga. Hittade en krönika i Aftonbladet, just om kåta kvinnor, eller i detta fall kåt kvinna.

Kommer snart en ung kvinna hit. Om hon är kåt eller inte, vet jag inte. Skulle gå från stan och hit. I den här värmen? Det är alltså en bra bit. Själv kom jag aldrig iväg igår till skogen som tanken var. Kan ju skylla på att det kom annat i vägen, men sanningen är nog mer att jag helt enkelt inte orkade. Få se ikväll. Avslutar veckan i morgon med ett litet mysbesök. Ja, det är faktiskt en mysig person. Ska ha på mig något som jag hittade idag. Så till de här som jag trodde sista trasorna, tillkommer ännu en, som jag fotar imorgon. Letade idag efter en hel body med knäppning i grenen, som jag visste att jag skulle ha. Men den fanns inte någonstans. Jag kan ha kastat den vid flytten. Istället hittade jag det här som ni får se imorgon. En slimmig sak som låg bland mina linnen och toppar. Slimmat på mig? Ja, jag vet, men vad sjutton.

Trasa 15, en blå silkig sak. Är nog säkert minst fyra år. Låg i garderoben ett år innan jag använde den och då för att jag uttömt allt med en viss person. Men jag gillar den faktiskt och nu är den ganska flitigt använd, när jag känner för något annat än svart. Trasa 16 är den som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Nätjoks på ovandelen och genomskinlig kjol och kjolen är skuren så den trollar lite med magen *ler*. Stor favorit. Bland de sista jag köpt. Men det är nog ett år sedan jag köpte något nytt. Nu beställde jag här om dagen/natten några nya plagg, bla en ilsket grön sak. Undrar hur länge den ska ligga i garderoben, innan jag använder den?

Trasa 17 slutligen är också från det sista köpet. Första vita klänning jag inhandlat just till hobbyn. Jag tror att jag skrev om den faktiskt på bloggen, för naturligtvis är det lite "otäckt" att använda en vit klänning. Vita linnen går bra. Började med att fota mig i den och då ihop med vita stayups. Men så helt fel i mitt huvud. Dessutom är också den här lite kroppsnära och i vitt, tunnt tyg avslöjas det mesta. Men bortsett från det, så är den ganska skön och bekväm och jag tar den på oftare och oftare. Ja, gud vad ni vet mycket om mig och mina kläder nu.

Tanken på nytt Expresseninlägg är redan nedlagt. För stunden. Jag orkar inte engagera mig i så mycket för tillfället. Men jag ska nu innan jag får folk här, lägga in en sommarhälsning iallafall. Lustigt nog så läser en del bara den bloggen och vissa läser bara den här. Det där har jag inte riktigt förstått *ler*. Men det finns de som läser båda. Kollade termometern nu i köket. Nu är det 29 grader både ute och inne. Det tar sig.



4 kommentarer:

Anonym sa...

Vore kul om du så småningom ordnade en omröstning typ - Vilken är den sexigaste trasan?
/Svart013

Gretas Svammel sa...

Tycker du det..Svart013? Njaa..det är ju så individuellt vad man ser som sexigt,så det gör jag med all säkerhet inte.

Vilken faller dig bäst i smaken då?

Anonym sa...

Hmm - med det argumentet gillar du inte alls topplistor som har med smak att göra t ex musiktopplistor... Själv gillar jag - i motsats till dig - de "trasor" som framhåller en kvinnas mage. Således - var stolt över din mages härliga rundning och vem vet, kanske är det fler som tycker som jag / Svart013

Gretas Svammel sa...

Ha,ha, tack..svart013..du vet vad du ska säga du.
Men även om vissa gillar lite rund mage, så är det viktigaste att jag själv känner mig nöjd, över både mage och annat.