tisdag, mars 23, 2010

FYRA DAGAR UTAN ORGASM

Idag är det bara regn hos mig. I och för sig rätt bra för då försvinner snön snabbare. Men jag har ju en förmåga att se allt i rosenrött, så i går när jag gick där i solen fanns ingen tanke på regn och inte heller på mer snö. Utan jag såg framför mig hur solen på några dagar skulle få det att torka upp så att jag kunde gå till skogen någon gång i helgen. Var så länge sedan jag tog trippen dit. Jag längtar till mitt berg och till den speciella lukten, även fast det mer är en dunge än en skog. Nu är det alldeles för blött och skitigt, för att det ska vara njutbart och mer blött blev det väl idag.

Njutbart däremot var det att bege sig till oasen i eftermiddags. Ibland går det nästan lite för lång tid emellan. Nu var det sedan i torsdags. Fyra dagar. Kanske kan det ha varit en av orsakerna till det halvdåliga humöret igår kväll. Speciellt som jag inte någongång under dessa dagar använt massagestrålarna på duschen, vilket betyder fyra dagar utan en orgasm. Klart att mitt välbefinnande påverkas av det.

Massage var det fråga om idag, på personen som gav mig årets första uteblivande sist. Jag fick en förklaring strax efter, som jag räknade med att få, så jag låter det inte ingå i uteblivandesamlingen. Men han brukar vilja ha massage, så därför stod jag länge och njöt i duschen innan. Nästan lite för länge, för var inte riktigt klar när det pinglade på dörrklockan. Men jag hann att få en extra utdragen orgasm och jag hann att hämta andan och få på mig kläder. Men jag hann inte borsta tänderna, dra på stövlarna, sätta på cd-n och tända alla ljus.

Med den här sköna efterkänslan, där kåtheten liksom svagt stannar kvar kunde jag sedan fokusera på en naken mansrygg och nakna skinkor. Att jag sedan slutligen fick sprutet i ansiktet sittandes på huk framför en stenhård manslem kan jag bara kalla för bonus. Undrar om Ask delar min uppfattning ? (kunde bara inte låta bli).

Har funderat på en sak, för att nu hoppa lite. Dels börjar det snart bli dags för ett nytt bildspel, bara min kreativitet, inspiration och fantasi börjar flöda igen. Den här gången har jag blivit lovad hjälp med musiken, vilket jag tror kommer att bli helt kanon. Men förutom ett vanligt bildspel, så har det även då och då ploppat upp tankar på att fixa ett där jag visar hur min massage går till. Till det krävs ju en orädd kund, vilket kanske inte är helt lätt att finna, men ansiktet kommer ju aldrig att visas. Jag hade en tänkbar, men det är ganska långt avstånd mellan oss och svårt att få till tid som passar oss båda. Men kanske någon gång, innan jag upphör med hobbyn, att jag hittar någon. Tycker själv det skulle vara kul och kanske tycker också presumtiva kunder det skulle vara kul att se vad som väntar.

Tisdag och tv-kväll för mig. Fast jag är nog bra vimsig ibland, för tänkte när jag traskade hemåt ikväll att det bara var Debatt jag skulle se. Tänkte faktiskt blogga efter det. Men så kollade jag tv-tidningen och insåg hur dum jag är som hade glömt Mentalist och Lie to me. Sist var det inte repris på Mentalist, så jag hoppas inte det är det ikväll heller. Kanske bara var första avsnittet. Optimist som jag är *ler*

5 kommentarer:

Hans-Erik sa...

Greta, Det är klart att humöret påverkas om man blvit sexuellt tillfredställd eller ej.

Spännande idé med ditt bildspel

Gretas Svammel sa...

Javisst...Hans-E..det är klart som korvspad *ler*.

spinglover sa...

.....det är så tråkigt med Q som går omkring och saknar en orgasm....lilla jag finns ju och skulle verkligen ställa upp

Gretas Svammel sa...

Situationen...spinglover...handlade inte om att ställa upp

spinglover sa...

......aha.....du menade ligga ned?