fredag, februari 05, 2010

SÅ VAR DET FREDAG IGEN


Nu får jag nog iallafall ta den här sista bilden. Den är alltså inte nytagen men rätt färsk ändå.

Inget inlägg blidde det igår. Klockan blev så mycket så den gick över till idag och då tyckte jag att jag lika gärna kunde vänta.

Nu har jag äntligen fått en tid till AF. Den "trevliga" damen ringde imorse för att tala om att jag skulle få ett brev med dagens post med tiden??? Idag var hon rätt trevlig faktiskt och bad om ursäkt för att det dröjt. Jo, jo. Men det här förfaringssättet påminner lite om när folk i min omgivning ( inte jag för jag var anti länge) började använda dator och skaffade sig mail. Då ringde de personen för att tala om att de skickat ett mail. Det är sant.

Ett trevligt långväga besök har jag haft idag. Jag har bara trevliga besök *ler*. Det blev visserligen en halvtimma försenat pga trafiken mm, men det meddelande han rätt tidigt. Så det var lugnt. Jag somnade nästan i min fåtölj när jag väntade.

Nu har jag ätit grönsaker med kvarbliven pastasås, Keldas 8% grönmögelostsås. Gott var det. Åt direkt från kastrullen här vid datorn. Sån är jag. Var lite skakig på handen märkte jag när jag skulle knäppa ett kort på det. Lite suddigt.

Helst hade jag önskat en helg nu helt för mig själv. Men det är klart att ungarna får komma om de vill och tydligen ville de det. Så jag får snart ett par lekkamrater här *ler*. Mat får de fixa själva, fast de skulle kanske köpa på stan. Nu vet man ju aldrig helt säkert. De kanske aldrig dyker upp. De kanske hittar något roligare på stan. Hur eller hur, så vill jag inte börja med bildbyten på hemsidan ifall de plötsligt står bakom mig. Få se om jag hinner med bloggändringarna.

Trodde ju att jag skulle hinna med att fixa det där igår. Men tro är en sak, verkligheten en annan. Skrivprojektet är iallafall i hamn. Nu kan jag fortsätta med det andra jag påbörjat och när det är klart, då kan jag ta mig an mina pärmar med gamla alster. De kommer att ta år att färdigställa hualigen.

Nää, det blir ingen bloggändring ikväll. Fick ett samtal precis att jag skulle slänga in klyftpotatis i ugnen. Ja,ja, det är ju inte så betungande. Jag kanske till och med förbereder Bearnese såsen, bara för att jag är så snäll. Köttet skulle de köpa nu på vägen. Själv ska jag äta jordgubbar till Lets Dance. Igen. Hällde upp ett paket frysta på tining när jag kom hem. Fast det klart att jag delar med mig om nån vill ha. Det vill de nog inte *ler*
Tog ett kort genom fönstret igår. Precis under mig stod de här cyklarna så fint uppställda. Vet inte om man får göra så här, publicera kort på andras cyklar. Fyra svarta nästan likadana cyklar på rad och alla med svart cykelkorg. Undrar vad det var för möte de hade?

Nu får ni precis som jag ha en fin helg. Jag hoppas på sol i morgon och runt nollan. Då ska jag ta med stavarna på promenad. Tänker jag just nu alltså. Men det var längesen jag hade med stavarna. Nu ska jag tända en massa ljus så det är riktigt välkomnande när ungdomarna kommer.

7 kommentarer:

Svenne sa...

Snygg bild!
Nu är "katta" min förbannad och är hungrig, ser det på hennes blick. Så det får bli lite mat här innan "nanadags"!
Kraam på dig

Gunnar sa...

Det bare snør her hos meg, veldig mye snø her nå! Mine katter venter på våren, og det gjør forsåvidt jeg også.. ha ha !

Gretas Svammel sa...

Du får ju inte slarva med kattens mattider...Svenne

Gretas Svammel sa...

Det är en massa snö här också...Gunnar..och vem väntar inte på våren *ler*

Svenne sa...

Jag slarvar inte med kattens mattider!
Hon äter oftast när jag sover:-)
Kramis

Gretas Svammel sa...

Hon föredrar lugn och ro alltså ..Svenne...katten menar jag.

Svenne sa...

Puss puss på hela dig:-)