fredag, februari 26, 2010

MEST LUFSAT OMKRING

Bilden är en av de jag sist tog i ettan för ett tag sedan. Då bara några få gick att använda. Beskuren förstås för att passa bloggen. Börjar ju närma sig månadsskifte, men dels har det varit en kort månad och dels gick jag över en vecka förra gången, så jag tänker dra ut lite på bildbytena både hit och till hemsidan.

Idag har jag mest lufsat omkring här utan vare sig ordning eller struktur. Planen har alltså redan spruckit *ler*, men jag kan ta igen det imorgon, om jag vill. Suttit vid köksbordet och slitit mitt hår i ett försök att få ordning på månadens utgifter. Det här aktivitetsstödet vet jag inte alls när det kommer. Förhoppningsvis den 15:e, men det kan man inte lita på. Det är inte så mycket jag vet egentligen nu för tiden. Det blir en dag i taget och hoppas på det bästa.

Men jag vet att jag troligtvis åker iväg nästa helg. Över en natt bara, men det är fullt tillräckligt. Ingen kundsamvaro, utan med en tidigare gammal bekant. Det går ofta månader mellan kontakten med gamla bekanta. Jag själv är urkass på att höra av mig oavsett till vem. Har ju en bror två kvarter från mig, som jag inte sett sedan släktträffen förra sommaren. Jo vi har stött på varandra någon gång i affären och tjattrat lite.

I morgon kommer troligtvis några ungdomar att härbärgera sig här. Åtminstone till framåt sena kvällen. Tror jag. Två dök upp inatt för att lämna grejer. Ringde som galningar på dörren halv två, bara för skojs skull eftersom de såg att det lyste. Jag hade inte hunnit så långt som till sängen då trots att klockan var så mycket.

Kul att läsa om kreativa personer. Eller person rättare sagt, eftersom just det här bara handlar om en, som funnit ut en lösning för att ta bort snön från tak. Simpelt och enkelt, vilket ofta de bästa uppfinningarna är. Skön inställning har han också. Inte rädd för plagiat och konkurrens. Det är bättre att någon snor idén än att han ramlar ner.

Känner att varken humör eller inspiration är kompis med mig idag. Gräver ner mig i soffan under en filt för att så småningom titta på Lets Dance. Åker inte Pellejönsen ut i kväll, så är det sista gången jag ser på spektaklet den här omgången. Vi får se. En skön helg hoppas jag att ni som läser får iallafall.

4 kommentarer:

Svenne sa...

Du är så fin, så fin!
Lufsar omkring gör väl alla ibland!
Kraaamm

Benny sa...

Du är en mycket vacker ängel,jag tittar inte längre på Lets dance,när Agneta Sjödin åkte ur för 2 veckor sedan,har börjat läsa en bok ,en mycket spännande bok,Röda nejlikan,har filmen också med Leslie Howard,Kram Benny

Gretas Svammel sa...

Det är nog så sant..Svenne..att vi alla lufsar omkring då och då

Gretas Svammel sa...

Ibland...Benny..kan en bok vara att föredra framför TV