söndag, januari 31, 2010

DEBATT o KÖPING MED EN 88-A


Hej svejs här är jag. Kan redan nu säga att det bara blir ett lite kort gästspel inne på bloggen i kväll. Är både trött i ögonen och lätt tung i huvudet efter att ha suttit och skrivit och koncentrat mig hela eftermiddagen. Tänkte nu ta med mig 88-an jag köpte för ett tag sedan och slänga mig i soffan och slötitta på partiledardebatten kl.20.00. Slår över efter en halvtimma till Köping. Det gör mig nog gladare än hycklande partiledare.

Kom hem runt tolv idag efter en lugn och trevlig kväll i går. Hann med att skriva även igår innan det var dags att duscha och ge sig iväg. Vände nästan i dörren bara när jag kom hem.. Drog en mössa över öronen och tog en promenad i solen. Kallt som satan, var det, men livsandarna vaknade till.

Har nu inte så jättemycket kvar att skriva. Tanken var att få det klart som idag, men är jag duktigt fixar jag det sista i morgon. Det är bara att inte frestas att sätta sig här vid den stationära med frukosten. Men nu när jag är så nära målet är det nog ingen fara.

Känner att jag också skulle vilja få ner mina tankar kring FN-personalen i Kongo. Mycket man vill *ler*. Tankarna kring Lindberg behåller jag nog för mig själv. Men kan ju säga att jag inte är förvånad att Trolle håller i det och inte att det troligtvis kommer att tystas ner. Nu borde någon nitisk och nyfiken reporter ägna sig åt lite grävande journalistik. Men de får nog gräva djupt. Lite intressant ska det ändå bli att se hur det kommer att gestalta sig. Kan ju även tycka att de som frivilligt tagit emot ersättning och som visste vad det hela handlade om, inte ska "gråta" ut i media. Alltså vuxna kvinnor. Det är rätt lågt i mina ögon.

Attans då. Nu tyckte jag ju iallafall en hel del. Ändring på blogg och hemsida kommer så småningom. När jag inte har så mycket annat att tänka på.

2 kommentarer:

Svenne sa...

88-an, menar du glass då???
Bara så himla god, tills man sitter där med en "naken pinne"!
Ha en bra kväll, min vän!

Gretas Svammel sa...

Precis..Svenne...jag menade glassen förstås. Är ingen större älskare av glass, bara ibland. Men 88 är den enda glass jag får i mig hela av. Bara för den är så god förstås *ler*