måndag, februari 01, 2010

BARA INNE OCH HOJTAR TILL LITE

Precis som rubriken säger är det även i kväll bara ett kort besök här. Det tar mycket längre tid än vad jag trodde det här jag håller på med. Ändrar ju om och skriver nytt och tar bort. Det är fjärde omgången om jag inte tar helt fel, som jag sitter med det här. Får hoppas att den här gången är den sista.

Har suttit sedan jag gick upp. Skriver det här inlägget också från skrivdatorn. Tjuvar lite igen, så länge det går. Tog en paus nyss och ställde mig i duschen. Så svårt det är sedan att lämna de varma, nästan heta strålarna. Kunde nog stå där hur länge som helst. Förhoppningsvis får det igång blodet också. Sitter man still en hel dag stagnerar blodet känns det som.

Blandade till en mugg koppsoppa som jag hittade och som inte var utgånget datum på. Det sitter jag och sörplar på nu. Rätt gott faktiskt. Minsta avkomman pratade om att komma hit efter sin träning, så jag ska fortsätta skriva till dess. Kommer ingen så skriver jag tills Medium börjar.

I morgon ska jag blanda mig med lite folk igen och återgå till det mer "normala". En tur till ettan blir det också, för lite förlustelse. Vore ju kul om jag även kunde lägga sista bokstaven på det här projektet. Men det återstår att se.

Inga kommentarer: