tisdag, april 12, 2016

SÄMRE..... BÄTTRE

Nää, någon storvinst blev det inte på trissskrapet igår kväll. 30 kr så dotera kom med ny att skrapa idag efter att hon gjort ärenden på stan. Ingen vinst. Hon passar på att göra lite grejer som ska göras medan hon är här, för att slippa göra det hemma med barn och annat. Typ optikerbesök. Det känns skönt även för mig att hon får lite gjort.
Nu har hon åkt hem till familjen och har hon inte fastnat i bilkö så är hon nog hemma nu.

Tagen nu med webkameran för att symbolisera gårdagskvällens plötsliga mående. Det ändrar sig snabbt ibland och tanken var ....att blev jag bönhörd så snabbt?  Men idag mår jag bättre igen. Lite otäckt var det igår. De kommer med nattmedicinen vid 20 och då tar jag två långtidsverkande morfin. det gör mig dåsig och lätt frånvarande och någon gång har jag tyckt att någon kommit in utan att det funnits någon.Men det har inte berört mig nämnvärt.

Igår såg vi Vem bor här? kl.20. Dottern satt i fåtöljen och jag hörde henne småskratta till ibland. Trött var jag innan men det är väl normalt att man blir det framåt kvällen. Men jag upplevde även att det fanns folk på andra ställen i rummet och det var obehagligt. Jag kunde inte heller artikulera och få fram det jag ville ha sagt. Jag trodde att jag försökte säga något, men dottern hörde mig inte. Det lättade lite efter en timma, men då hade jag lätt ont i vänstra skuldran och kände att jag skulle kunna spy. Fast det gjorde jag inte.

Vid 22 efter Lyckliga gatan tog jag på mig nattskjortan och kröp ner för natten. Orkade inte borsta tänder och hade inte ätit något tv- tilltugg. Räkor börjar bli ointressant nu. Somnade nog direkt och vaknade vid 02.30 och gick på toa, inhalerade och tog mitt slemlösande Bisolvon. Somnade om och vaknade vid 07.00. Fast vet att jag vaknat och hostat slem ett par gånger.

Slemmet annorlunda idag ( lättare få upp )och inte lika ansträngd andning som igår. Nu kom grabbens sambo så kör på lite. Minsta skitungen kommer också snart.

Läkaren kom in sedan under dagen och vi har ändrat lite i medicinlistan igen. Sedan ska vi ha vårdplanering i morgon kl.11 om ev. annat boende.

Liljor i mitt fönster. Jättefina som dottern köpt och nu kom tjejen med rosor. Jag har inte varit utanför rummet sedan jag kom hit, men har inget behov. På eftermiddagen kan solen lite smått kika in, annars ser jag inte den heller. Det är som bakgård.

Dottern plockade lite vilda blommor idag och hittade en jättefin vas till dem. de har jag på sängbordet.

Nu ska jag äta strömming och försöka vara lite social.

Inga kommentarer: