onsdag, april 20, 2016

LITE SNABBT BARA.

Tycker inte textfärgerna är som de brukar vara på den hemma. Igår hade jag mörkgrön färg, men ser ut som svart. Idag grå. Inte för att dagen är grå, utan bara för att.

Ett litet inlägg bara idag. Jag ska få in maten nu, men beställt fel. Beställde sallad med matvete och fetaost. Men det är kött i salladen, jag missade det, så tjejen är ute och kollar om allt är ihopblandat eller om man kan peta bort. Det är alltid något med maten.

Dottern är nere på stan, ska köpa Bisolvon åt mig, slemlösande och hallon tänkte jag testa. Färska, kan kanske vara lite läskande, samt persikomos barnmat. Frukosten är fortfarande guddomlig så är jätteglad att jag kan njuta av den och kaffet.

Känt mig lite exra dåsig idag, fast just nu när jag varit stlla och tyst är det okej.
En annan läkare som också är bra var inne på förmiddagen och kollade läget. Jag vill klara mig över helgen så avkommam får sin helg. Då sa han att man kommer in i ett stadie som heter något som jag inte minns nu och då brukar det vara typ en vecka kvar. Men dit har jag inte kommit ännu. Sedan kan ju vad som helst slå till som en blixt, så garantier finns ju aldrig. Fast jag klarar helgen, det har bestämt.

Kom på i arla morgonstund idag att minstingen hade nyckeln till lägenheten, så hon kommer ikväll en snabbis och lämnar den. Har inte sovit så långa stunder i morse som igår morse. I morgon får 08-ungen ta en tur och hämta lite mer kläder och duschmedel och sätta på en maskin tvätt. Hon är kvar medan maskin blir klar, ska ta långpromenad och duscha etc och sedan hänger hon upp tvätten.

Sedan får grabben ta hand om räkningar i helgen eller när det passar honom. Efter det kan jag nog helt koppla av och invänta lugnet.

Nu har dottern kommit tillbaka med både hallon och spanska gubbar. Blir nog en bra kväll *ler*. Maten löste vi med en varma koppen soppa, ost och broccoli, så nu är det ätdags.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Bra att du fåe en skön kväll och att familjen tar hand om dig

Gretas Svammel sa...

Ja...Hans-E... ungarna är fenomenala.