fredag, april 01, 2016

GANSKA OKEJ

Ska fatta mig kort, för 08-ungen väntar på mig. Vi ska ut en sväng. Fick en rullstol i dag för orkar inte gå med rullatorn längre.

Jag piggade på mig onsdagem, för då skruvade LAH upp syrgasen till 6.5, vilket jag har fortfarande. fast det blir himla ansträngt vid minsta rörelse. Tänkte ju inte röra mig så mycket just nu. Hon fick mig även att ta en halv morfintablett tre ggr/dag för även det kan hjälpa andningen. Slemmet tjockt som attan. Om de har någon utlåningsinhalator så tar kvällens LAH med den så ska testa om jag kan inhalera som också hjälper mot slemlösande. Men det är inte säkert min kraft räcker till. Vill ändå testa.

Fick vätskedropp även i natt och ska få nu till natten också. Sedan tänkte jag klara mig till söndag. Dottern är kvar över helgen och beroende på mitt mående kanske lite till.
Hon oroar sig för hur jag ska komma upp och ner för trappan när vi ska ut. Men jag tror sladden räcker ner och då får vi ev. höja till 7. Sedan koppla den portabla där nere när jag sitter still. Där kan jag ju bara ha 6. Men vi testar. Det går nog bra en timma drygt.

Det lilla jag får i mig av mat och dryck räknar jag inte längre. Istället skriver jag upp försämringen dag för dag. Så länge jag orkar. Hostade upp lite blod idag också. Annars är humöret bra och jag är just nu som vanligt och skojar och dummar mig. fast pratar jag för mycket så tappar jag andan.
Lite bilder från igår. Orkar jag och har tillfället kommer nog nytt inlägg vad det lider. Annars vet ni ju varför *ler*. Vill ju inte sitta och vara osocial när ungarna är här och passar upp på mig.Blåste lite kylig vind, men med en filt runt nacken så var det toppenskönt när solen var framme och det var den rätt ofta.

Regnbåge på kvällen efter en regnskur.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Ta hand om dig och njut av de stunder du kan!

Gretas Svammel sa...

Just vad jag gör... Hans-E...