måndag, mars 07, 2016

NÅGRA MÅNDAGSRADER

Tog kort på böckerna jag skickade efter för att ha någon bild till inlägget. Inga tunna böcker precis. Blir det en behandling där jag ska in och få intravenöst cellgift måste jag nog införskaffa en pocket. Lite tungt att dra på de här.

Men ingen läkare har ringt idag heller. Kräkningarna har minskat, men vågar knappt skriva det för då blir det väl att spy hela dan i morgon *ler*. Spydde lite i lördags, sedan dess ingenting. Peppar, peppar. Däremot har känningar i sida och skuldror blivit påtagliga igen. De kommer oftast när jag hostar, så jag får böja mig dubbelvikt en stund och oja mig lite. Sedan är det borta.

Även fast inte magen ökar i omkrets så funderar jag ändå starkt på om det inte är vätska i buken som styr till det. Sist jag hade den här värken i sidorna och ryggen försvann den ju ett tag efter tömningen i november. Då blev det ju även lättare att andas när jag var stilla. Vätskan kan ju även påverka magsäcken så att jag inte kan få i mig så mycket mat. Jag vet inte, försöker bara hitta förklaringar. Få se om läkaren håller med mig när han behagar ringa.
Man borde ju kunna se med ultraljud hur läget är. Jag är lite ( ganska mycket ) orolig över vad de ska hitta på för gift.

Idag har jag inte gjort mycket. Det är jobbigt bara att förflytta sig från datorrummet till köket, luften tar slut direkt. Men jag har kokat spagetti och fått i mig en halv portion utan att få upp något. Plus en näringsdryck och en liten banan några timmar innan det och förstås frukost vid tio med te och två crisp och ett dubbelt rån med ost. Jag har haft svårt att få i mig en mjuk macka på sistone så testade med crisp. Funkade i dag i alla fall.
Blir ännu en näringsdryck i kväll och ett halv päron ( om jag fortfarande vill ha det då ) och ännu lite senare lite fil med flingor. En ganska bra matdag. Får lägga till 1 dl vispgrädde också totalt.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Tunga grejer! Hoppas att det är bra läsning!
Bra att du får i dig mat! Synd om dig!

Gretas Svammel sa...

Jag tror det är bra deckare...Hans-E..