fredag, mars 18, 2016

ÄNNU EN VAKNATT

Nej, jag är inte hemma. Jag får vara kvar över helgen och åka hem på måndag, troligen efter lunch. LAH möter då upp hemma och installerar och informerar om syrgasen. Avkomman får vara med då för de vill att någon mer än jag ska ta emot informationen. Logiskt.

Alla barn här i stan kom ikväll och såg Lets dance med mig och pratade förstås. I morgon kommer 08-familjen. Ska bli kul. Jag har redan sagt till om portabel syrgas så vi kan gå ut ifall vi vill. Blir nog trist annars för småfolket. Sedan sover de hos pappan och stannar till innan de åker hem på söndag. Sedan är de nere igen på torsdag och är kvar över påsk.

Ska bli skönt att komma hem så jag kan avsluta saker. Hemsidan kommer bl.a. att stängas ner och kontot jag har utlagt här att sägas upp och mailen sägas upp. Men det sista väntar jag med lite. Jag känner mig ju inte så sjuk så det är lite lustigt. Men som minsta ungen sa.... du kan inte andas, du spyr upp maten, hostar och har slem och så känner du dig inte sjuk. Men jag har ju inte ont så det är väl därför.

Ungen hämtade lite rena kläder åt mig ikväll och ny bok och kamerasladden, så nu har jag lagt in bilderna. Jag kör dem här, ska sedan åtminstone göra ett försök att sova. Jag behöver ju sömnen, men kortisonet styr till det. För mig är det rena uppåt tjacket och jag är inte trött på dagen heller. Klockan är kvart över ett på natten, men schemalägger inlägget så det blir fredagsinlägg. I morgon kanske jag inte skriver något, men det märker ni. Nu lite bilder.

TISDAGFörsöker äta lite rån på eftermiddagen.
 
Dator kvällen och hittade mina sedan länge försvunna glasögon.
 
ONSDAG
 
Fick i mig några klunkar te och en smörgås, men det kom upp sedan.
 

 
TORSDAG
 

En kraftansträngning att duscha. Då har jag ju inte syrgasmasken. Otroligt att jag klarade sista veckan hemma.

Idag tog jag inga bilder. Önskar alla en trevlig helg.

3 kommentarer:

BC sa...

Blir ju jätte tråkit hur ska vi nu kunna följa dig i forsättningen?

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Bra att du får bra vård. Men hur skall vi följa dig i fortsättningen?

Gretas Svammel sa...

Bloggen kommer att ligga kvar förstås.