söndag, februari 28, 2016

SOL, SILL och SINNESFRID

Bortsett från de vanliga krämporna som andnöd, hosta, slem och spyattacker, så har helgen hittilldags varit ganska okej. Drog fram skrivdatorn igår med tanken att kanske, kanske skulle jag få lust att skriva. På ett sätt vill jag ju skriva, men det känns på något sätt jobbigt, så det gick inte så bra. Men jag fick uppdateringar installerade och virusprogrammet uppdaterat och jag fördrev tiden. 

 Testade solen på balkongen på eftermiddagen. Såg så skönt ut där i hörnet med solen som sken in. Men var inte tillräckligt lä och därmed inte så njutningsfullt som man kunde tro. Längtar väldigt tills jag kan sätta mig och suga i mig de första värmande strålarna från vårsolen. Snart så, men först ska det visst bli dåligt väder ett tag igen.

Lite midsommarmat blev det i går. Sill måste ju vara bra med tanke på min vikt. Jag fick behålla allt, men gräslöken störde lite. Har insett att stark mat och lök inte gillas av magen. Ändå gjorde jag det lätt för mig idag och tog en färdigrätt....grönsaker i röd curry och jasminris. Så jag får skylla mig själv att jag nu sitter med en klump i halsen/bröstet. Hoppas det ger med sig. Kunde förstås inte få i mig allt, men vill gärna behålla det jag ätit.

Ska försöka äta oftare och lite i den mån jag kan. En eller två näringsdrycker per dag skulle ju öka kaloriintaget markant. Får hoppas att jag får dem nästa vecka.
Jag har bytt msk till en halv dl grädde tre gånger per dag. Började i dag. Jag var skeptisk men funkade att få i sig.

Såg reprisen på första delen av Palme igår och ska nu snart se reprisen på andra delen. Mycket Palme är det nu. Såg att det var något program även i kväll, men det har tydligen sänts tidigare. Visst det är 30 år sedan han sköts och det ska väl uppmärksammas, men det är snudd på för mycket tycker jag.
Sedan kan jag tycka det är märkligt att en som såg det hela från sin bil håller tyst i 30 år. Varför då? Ja, det är mycket som är lustigt i det här fallet.

Inga kommentarer: