tisdag, februari 02, 2016

FINN SEX ORD

Jag glömde bort att det var den första igår. Kom på det på kvällen men då orkade jag inte styra med att ändra på bloggen. Nu är den i alla fall uppdaterad och det blev lite mer grått innan det sedan blir ljusare. Tycker februari är en grå månad.
Hemsidan tar jag när jag känner för det. Tanken var att fixa även den idag, men jag tappade ork och lust allteftersom dagen gick. Det är så bökigt att få till den.  

Ändå har jag inte gjort något av värde idag. Pratat länge med en pratsjuk syster och farit runt på internet utan mål eller mening. Rätt vad det var, var klockan halv fem och jag hade inte ätit vare sig mat eller näringsdryck, bara en knippe vindruvor som jag haft bredvid mig.  Hämtade en näringsdryck lat som jag är. Men jag måste fixa till mat också vad det lider. Jag tror att jag har lite bandspagetti sedan ena avkomman var här i höstas någon gång. Om inte, eller om det är utgånget datum på den så tar jag spagetti.
Jag fick nämligen en ide förra veckan till sås. Köpte nu sist en burk räkstuvning som jag tänkte värma med vispgrädde till en pastasås. Få se hur det blir.

Just nu är det inget som tilltalar mig och jag är inte det minsta hungrig. Men jag hoppas jag kan peta i mig lite framåt sju-halv åtta i alla fall. Så inte vågen pekar nedåt i morgon, fast det hänger kanske inte på det. Jag ska snart försöka lyfta mig från stolen här och plocka ner tvätten över badkaret. Velar fram och tillbaka om jag ska duscha nu ikväll istället för i morgon bitti. Det är lika jobbigt när jag gör det, men då kan jag sova en halvtimma extra i morgon.

Ni har nog säkert sett den här bilden. Jag hittade den i går. Det finns sex engelska ord gömda i den. Jag hittade fem, så det är väl inte så jättesvårt. Om ni inte redan sett det här och facit så kan ni ju roa er med det om ni vill. Så lägger jag in facit i morgon.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Ganska svårt men tror jag hittade sex ord
Man,no,on, or, page, age.
Du är domare!
Du har snygg sexig klänning på nya bildrns

Gretas Svammel sa...

Nja.. Hans-E.. page är rätt och ur samma kan man ju få age, men det var sex enskilda ord. Du får kolla facitbilden jag lägger in i dag.