onsdag, februari 03, 2016

AVASTIN NR:6 + FACIT ORDEN

Då har man fått en dos Avastin igen. Jag har även fått en liten dos sol, för när jag åkte hem sken solen. Satt på bussen och njöt av den genom bussfönstret. Men nu sitter jag och småfryser och känner mig trött.

Jag fortsätter minska i vikt. Inget kul alls. Snart är jag under 60 och dit vill jag ju inte komma. Vet inte vad jag ska hitta på för att vända på det hela. Får fundera lite. Idag åt jag en banan på onkologen, mat när jag kom hem (gårdagens rester) och nu har jag även fått i mig en näringsdryck plus lite nötter och mandlar.
Här är facit till orden, men bilden blev liten trots att jag ökat storleken. Ska testa att lägga in den igen efter att jag publicerat inlägget. Annars får ni kolla gårdagens bild. Kan ju hända den blir större om man klickar på den, jag vet inte. Jo det blir den. Det jag missade var Read.
Det här påminner lite om Finn fem fel, som fanns i pysselböcker när man var mindre.
 
Mer än så här blir det inte i kväll. 

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Trevligt med sol. Hoppas det går bra med behandlingskuren. Tråkigt att du går ner i vikt. Har du testat mycket grädde och choklad? Banan är väl också bra!

Gretas Svammel sa...

Banan får jag tvinga i mig... Hans-E... har alltid tyckt det varit för tjofsigt i mun. Choklad kunde jag vara sugen på ibland förr, mest mörk då men inte nu. Grädde kör jag ju med då och då.