fredag, november 13, 2015

GRÅTT

Vad jag hatar detta mörker. Har varit som ett grått töcken hela denna dag. Ibland får jag känslan att det ska komma snö. Men ska man må som jag gör nu så ska man väl göra det den här årstiden.
Efter en del dividerande med mig själv så tog jag bussen ner till affären, hann att handla det nödvändigaste och ta bussen hem igen. Kostar då som en taxa. Nu behövde jag inte ens stämpla kortet  när jag åkte hem, då jag sa att jag åkt ner med buss för en timma sedan.

Mailade om träskorna förut och fick svar att de skickades 2 nov. De hade aviserats utan svar. Betyder det månne att de ringt? Någon avi eller sms har jag inte fått. Hoppas de ligger kvar nu tills på måndag.
Om två veckor är det första Advent. Jag börjar bli lite nervös att inte hinna med både att sticka trollen och att måla träskorna till jul. Lite knäppt för jag har ju all tid i världen, men lusten och disciplinen saknas rätt ofta. Mår jag okej i morgon ska jag ägna mig åt trollen tänkte jag. På söndag har jag tvättstugan och jag hoppas jag fixar det utan större besvär.

Jag åt grönsakssoppa på burk idag. Jag spädde ut den lite, men den var tydligen rätt salt ändå för har gått och varit törstig. Det får ju inte plats så mycket i magen nu när diafragman trycker uppåt, så känns som att jag har vatten ända upp i halsen. Men svårt låta bli att dricka när man är törstig.

Har en fundering att lägga ut en ny novell för att lätta upp det lite här på bloggen. En självupplevd historia 2003. Jag gjorde en hel del tokiga grejer på den tiden och jag var nog som mest kåt då, mellan -03-06 typ. Jodå, jag var rätt kåt efter -06 också haha, men jag blev mer sansad runt 2005. .. tror jag.  Nu har jag inte fått lov av de berörda att publicera den, vi har inte haft kontakt sedan dess. Men det är bara de som kan känna igen sig och jag förmodar att det är lugnt.

En Trevlig och bra helg hoppas jag ni som läser får och alla andra också.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Detta är den mörkaste och med deprimerande perioden på året. Men håll ut! Snart är det första advent. Massor av ljus och snart snö.

Blir spännande att läsa din novell.

Gretas Svammel sa...

Ja... Hans-E... det gäller att tänja tålamodet till det yttersta.