fredag, augusti 28, 2015

FREDAGSDEJTEN


En upplevd historia från 2003. Jag sökte ju sexpartners på en vanlig dejtingsida på den tiden, innan jag började ta betalt för njutningen. Helst ville jag inte ha någon i närområdet för att undvika att de skulle bli för påträngande efteråt. Jag ville ju bara ha sexet, så det hände flera gånger att jag stämde möte med någon på ett hotell mitt emellan våra bostadsorter och så delade vi notan. Lite farligt kan tyckas och idag skulle jag aldrig våga det. Men det var bara trevliga och kåta män som jag råkade på tack och lov. Och det var ju inget som bestämdes över en natt utan vi pratade i telefon flera gånger och planerade det hela.  
 
 
 
Fredagsdejten

Han är spänd, men även förväntansfull, när han rattar sin bil mot mötesplatsen. Han är på väg för att träffa en kvinna han aldrig mött tidigare. Genom foto vet han hur hon ser ut och genom telefonsamtal hur hon låter. Men tänk om hon inte alls har samma lust som han. Han känner ilningen mellan benen. Längtan efter en kvinna är stor.

Samtidigt i en annan bil på en annan väg, sitter hon, som han ska träffa. Det blev sent som vanligt, innan hon kom iväg. Hon kör långt över den tillåtna hastigheten och har hög volym på radion. Hon ser fram emot mötet och längtar efter en man.

En timma senare möts de i en varm kram utanför hotellet. I hissen vågar han sig på en puss. Han märker gensvaret och känner åtrån. Vinet öppnas under småprat och snart skålar de för en trevlig kväll.

Även kvinnan känner kåtheten öka. Stämningen ligger i luften. Pussarna övergår i kyssar och när hon känner bulan under mannens byxor dras hennes underliv ihop sig. Hon knäpper upp hans byxor och tar fram hans stake. Det är ingen liten kuk, men inte heller någon mastodont. Den är fin och hon smakar försiktigt på den med tungan. Hon fuktar sina läppar med saliv och låter dom sakta formas runt hans ollon. Hans andhämtning ökar. Hon trycker tungan mot strängen och för munnen fram och tillbaka. Det är precis så att hon klarar det, utan att skrapa emot med tänderna. Hon längtar efter att få känna den i sig.

Han andas stötvist och njuter av kvinnans behandling av sin kuk. När hon för en stund släpper taget, sätter han sig på huk och smeker hennes lår. Hon trycker sig emot och kysser honom. Han för sin hand längre upp under kjolen, hon har inga trosor på sig. Han blir djärvare och särar försiktigt hennes ben. Hon är mjuk och följsam och kåtheten lyser i hennes ögon. Han känner på hennes rakade fitta och börjar massera klitoris. Hennes andning blir häftigare och häftigare. Hon börjar få svårt att sitta still. Hon stönar och kvider och exploderar snart i en orgasm.

Hon hämtar andan och läppjar lite på vinet. Hon ser hans praktstånd och tänker på hur det skulle kännas att ha den i sin fitta. De är nakna nu och förflyttar sig till den stora dubbelsängen. Istället för att tränga in i henne sänker han sitt huvud mellan hennes ben. Hon drar efter andan. Han tar hennes klitoris mellan sina läppar och suger. Njutningen är nästan smärtsam. Hon försöker komma undan, men han släpper inte taget. När hon känner att det börjar närma sig, sticker han in sina fingrar i hennes blöta fitta. Hon tappar nästan sans och förnuft. Han för fingrarna snabbt ut och in tills hon skriker ut sin orgasm. De är båda nu så kåta, så kåta. Han lägger sig på rygg och nu äntligen ska hon ha den i sig.

Hon ställer sig på knä, grensle över honom. Sakta sätter hon sig och låter hans kuk tränga in. Oh, såå skööönt. Hon för underlivet upp och ner. Snart känner hon de välkända kramperna. Det är på gång igen. Hon vet att hon har svårt att fortsätta själv, när det blir så underbart skönt. Hon stannar upp en halv sekund. Det kryper i hela henne, det är så nära. Hon ökar farten och kommer återigen i en orgasm som pulserar i hela henne.

Fortfarande medan det bultar i kroppen på henne, tar hon nästan djuriskt hans kuk mellan sina läppar igen. Hon älskar att suga kuk och njuter nästan lika mycket som han. Snart sprutar han sin varma sperma över hennes mun och ansikte.
De ligger kvar och låter pulsen bli normal. Båda känner sig tillfredsställda, men vet att kvällen bara har börjat.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

En fin novell för mogna människor. Första mötet mellan två lystna vuxna på ett hotell. Båda åker dit lite nervösa inför det nya. En kort kurtis med vin slutar som de båda vill med fysisk samvaro och smak på varandra.
Bra med rätt ord!

Gretas Svammel sa...

Jag tackar...Hans-E..