måndag, juli 13, 2015

TRÄDENERGI och KÅTKÄNNING

Hämtar lite styrka från träden. Ingen sol, men det har ändå varit varmt idag. 18 grader visade min ena termometer. Drygt 80 minuter var jag ute och strosade idag. Riktigt meditativt. Jag gick runt vattnet och det är ett år sedan jag gjorde. Minst. Ett år? Det känns som om jag levt med den här skitsjukdomen en evighet. Men det är ju bara 1½ år. Om man kan kalla det för "bara".

Tar en bild till och ett annat träd. Jag letade ut de tjockaste. Sedan pajade stativet till kameran. Ena benet gick av. Kanske inte så lustigt så som jag vridit hit och dit på det. Det var det lilla stativet och det är smidigast att ha när jag går ut eller har kameran i väskan. Kostade bara 49 så ska jag inhandla ett nytt vid tillfälle.

Gjorde ett försök att strukturera upp den här veckan så jag har något åtagande varje dag. Nu lär det nog inte bli precis så, men känns ändå bra. I morgon ska jag tvätta. Fick iden att ändra tvättstugetiden från söndag till i morgon. Det kan ju bli fint väder på söndag. Någon dag ska jag städa av och någon dag måste jag nog handla mjölk och annat nödvändigt. Skulle vilja åka in till stan och köpa några småflaskor vin och nytt stativ, men det går ju inte förrän jag fått nya pengar. Om det blir några ören över.
Fastän att jag inte har någon brinnande lust, så funderar jag på att plocka fram någon duk och kluddra med färger. Tror att det är bra för sinnet. Fixa klart skrivprojektet hänger ju över mig också.

Egentligen är det ju bara att sätta igång efter frukost och dator. Men det är just det *ler*. Jag kommer ju aldrig igång. Fast idag tog jag mig samman, mycket för att jag hade dåligt samvete för att jag satt vid datorn hela dagen igår. Förutom långpromenaden som jag väl får kalla den, så bäddade jag rent i sängen så jag ser fram emot att lägga mig sedan. Och jag tog en lång dusch efter promenaden. Lät massagestrålarna göra det lite skönt för mig. Tror det var första orgasmen sedan augusti -september som kändes från huvudet och ner och där jag kände lust och kåthet efter ett tag. Annars har jag ju "tvingat" mig till orgasm utan att lusten funnits alls, bara för att jag är övertygad om att det dels är bra med orgasm och dels för att inte kroppen ska glömma sin sexualitet.

Nu påverkas ju sexlusten av cellgifter. Det stod om det också i vårdprogrammet jag plöjde i går. Så min teori är att min kropp så sakta börjar skaka av sig ett års cellgifter. De jag fått intravenöst och ...som det verkar ...har dödat fler friska celler än cancerceller. De här rosa pillren vet jag inte vad de gör *ler*. Jo, de ger mig lätt tinnitus ibland. Lite märkligt. Upptäckte det för någon vecka sedan att det brusade speciellt i vänstra örat. Men det kan gå flera dagar utan att jag märker något, så det gnäller jag inte över.

Medlet jag nämnde igår mot vätska i buken står det om här ifall någon är intresserad. 2011 var det ifrån, men det godkändes av EU 2009. Jag vet ju inte alls om Sverige valt att använda det, men ska höra med läkaren när jag ska dit.
"EU-godkännandet baseras på resultaten av en stor, välkontrollerad internationell fas II/III-studie som visade en statistiskt signifikant fyrfaldig ökning av tappningsfri överlevnad jämfört med en behandling med enbart tappning. Removab® förstör effektivt cancerceller i peritonealhålan ( buken) och angriper därmed den primära orsaken till ascites-bildning.  Detta leder till en längre tid till nästa paracentes ( tömning), en minskning av antalet smärtsamma och ansträngande tappningar samt en förbättring av patienternas livskvalitet och vardag.  Resultaten från studien tyder dessutom på en positiv effekt vad gäller överlevnad."

Advokaten som köpte sex på lunchen i Västerås har ni säkert läst om. Bokade in två tjejer på ett hotellrum och polisen tog sig in på rummet och tog honom på bar gärning. Hotellet hade kontaktat polisen då de tyckte det var mycket spring av män till just det rummet. Ja, det är ju inte lätt för en kund att veta om det är en löpande bandtjej han bokat. Det gäller att vara försiktig. Hotellen är på sin vakt numera och samarbetar med polisen. Jag kan väl tycka att det är lite klumpigt av killen. Det står lite mer i vlt än i Expressen.

Nu måste jag gå och äta något ( blåbär med pyttelite glass) för tog mitt gift nu medan jag skrev.

3 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta Bra med motion. Du ser riktigt sportig ut. Tråkigt att stativet pajade.
Hoppas medicinen mot vätska hjälper.
Bra att din lust kommer tillbaka. Både skönt och nyttigt att onanera. För oss män förbättras spermiproduktionen. Och så kan jag öva självkontroll och uthållighet då jag runkar
Trist för advokaten. Men köttets lustar tog väl över!

Gretas Svammel sa...

Jag vet ju inte ens...Hans-E... om mitt landsting använder sig av den här medicinen. Lusten gläds jag av, fast den kom ju inte spontant.

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Hoppas att medicinen ingår i landstingets förråd. Om inte bör de beställa den till dig.
Förstår att din behandling stör lust. Men förstår att du tycker det är skönt med framlockad orgasm.