torsdag, februari 12, 2015

LITE SMÅRUGGIGT IDAG

Nädå, jag ligger inte och fläker mig på golvet idag. Bilden är från hösten 2011 när jag precis flyttat hit och fått halvgolvet fixat. Ni får hålla till godo med gamla bilder ett tag nu, förutom vanliga vardagsbilder förstås. Bilderna jag tog den där fredagen raderade jag här om dagen. Varje gång jag tittade på dem så störde jag mig mer och mer. Jag har två kvar, men två är för lite att uppdatera hemsidan med när det blir dags för det.

Jag vet ju inte ens om jag kan flytta hemsidan som måste göras denna månad. Tänkte ta tag i det nästa vecka. Klarar jag det inte så kan jag efter 28/2 inte göra några fler ändringar. Men jag fixar det nog.

Idag kan jag inte påstå att det var vårlikt ute. Snarare lite småruggigt och jäklar vilken tid det tar att gå och vad trött jag blir i kroppen. Men det är nog ändå bra att röra på påkarna ibland. Rockringen har jag lagt på hyllan, för jag är alldeles för otymplig nu och magen protesterar. Ändå är jag inte alls lika stor som jag var veckorna innan operationen förra året och förhoppningsvis lär jag inte heller hinna bli det, innan de på något sätt hjälper mig att få bort vätskan.
Kortisonsvull ha,ha. Det var ju vad jag trodde. Nu ser man vad som händer när man inte vill lyssna på läkaren. Jag kanske skulle gått med på nya cellgifter direkt. Fast egentligen inte. Nu har ju kroppen på det sättet i alla fall fått lite mer tid att återhämta sig och bilda nya friska celler. Ja, den bildade ju nya sjuka också och det var ju inte vad jag hade önskat precis.

Hårcellerna återuppstod ju i alla fall och det betyder mycket det. Jag köpte hårtoning idag. Det är väl lite knäppt kanske, men något kul måste man hitta på. Håret täcker skulten så det borde gå att färga det. Jag kanske hinner med en omgång till sedan innan det ramlar. Sist tog det ju nästan en månad innan det började falla av och ögonfransarna ytterligare en, eller var det två. Ni ska få se resultatet någon gång nästa vecka. Rött kommer det att bli. Troligtvis för rött, för fanns inte mina vanliga, hade två olika att variera med, så tog det billigaste. Har aldrig använt den här sorten och har ingen aning om hur det är. Men det är skit samma, som läget är nu.

Betyg i fyran. På försök. Jag vet inte vad jag ska säga om det här velandet. Jag tycker förstås inte om det, men jag sitter ju inte i riksdagen och vet inte vad som försiggår i kulisserna. Om det bästa är att kompromissa med Björklund och Alliansen, så kanske de kan ändra det här försöket om de får egen majoritet så småningom. Det ska ju inte börja gälla förrän 2017. Jag vet inte hur det fungerar. Jag tror i alla fall inte på så tidiga betyg och det verkar jag inte vara ensam om.

Fas 3 hoppas jag de tar upp i vårbudgeten nu så det händer något där. Det lovades ju så mycket innan valet. Själv kommer jag nog nu aldrig beröras mer av det skitsystemet, för hampar det sig så att jag blir friskskriven efter kommande behandling så börjar jag om från scrats som arbetssökande. Där fick jag min önskan uppfylld i alla fall... att slippa Fas 3. Nu är det bara min önskan om att bli frisk som ska uppfyllas också. Inte botad, men frisk.

Jag tänkte se "Madonnafallet" nu ikväll kl..20 i tvåan, om jakten på Sveriges största traffickinghärva i Göteborg. Inget Debatt idag på grund av sport, men hittade ett alternativprogram på trean "Brottskod". Om det nu är något att se. Det är svenskt i alla fall.    

1 kommentar:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Rött hår passar nog dig. Du är ju en dam med temperament och vilja.

Hoppas det går bra med hemsidan

Fin bild! Snygga bröst!