tisdag, november 11, 2014

GIFTOMGÅNG 7..... vecka 2

Ännu en giftomgång avklarad. En sort idag och då brukar det inte bli så mycket besvär efter. Men jag är beredd på allt numera. Det som inte blev sist kan komma nu. Fyra gånger kvar och det känns hanterbart. Är mer uppåt idag. Drog fram en stol idag för att variera bilden lite. Kunde inte ta kort där den stod vid fönstret, för då hade paret som huserade i sängen mitt emot mig kommit med. Klänningen är över tio år gammal och används inte mycket för jag gillar inte polokrage. Men såg på Nyhetsmorgon någon gång att det är inne nu. Så varför inte vara lite inne ha, ha.

Här sitter jag och väntar på att få komma in. De hade det lite stressigt personalen. Såg några nya ansikten så kan hända hade de fått ta in extra idag. "Min" sköterska var inte där, men jag hade den andra jag brukar ha när det är så. Hon är jättebra också, men lite mer fladdrig, om nu det är rätt ord. Mina värden var riktigt bra. HB-värdet 120. Inga avvikelser förutom att de vita blodkropparna var en aning lågt. Men det har de varit i stort sett hela tiden. Blodplättarna hade ökat från 136 till 240 och ligger nu inom referensvärdena.

Jag kan ju bara spekulera utan att veta..... men det kan till viss del kanske bero på mina hälsodrinkar.
Kom hem vid halv sex  ikväll och eftersom jag inget ätit idag och inte heller hade lust då att börja fixa med mat, så blev det en grön smoothie idag.  Köpte rädisor som jag ska äta nu till GW Persson. Var inne en sväng till Hemköp efter Claes Ohlson för att inhandla mjölk och havremjölk och mjukost. Och som det kan bli ibland så blev det även lite mer.... som rädisor och en lussebulle och jordnötter. Först en nyttig drink och sedan en onyttig lussekatt. Det är väl balans *ler*? Jordnötter har jag haft ett litet sug efter och tror att det egentligen är saltet jag behöver.

Hittade min dimmersladd, men har inte brytt mig i kväll att fixa det. Köpte en vit fastän lampan är svart. Kände för att bryta av lite. Variationen ni vet.

Och vad gäller variation, så hade jag tydligen stort behov av det 1970, när jag var 16. Jag körde 5:2 dieten då också. Jag måste ha varit först ha, ha. Äta tre dagar, fasta, äta osv. Att jag plockade fram mina almanackor nu i kväll, där då den från 1970 är den tidigast sparade, berodde på att en person hade en fråga om just det året. Naturligtvis började jag bläddra för att se vad en 16.årig Greta styrde med. Ungefär samma som nu,  tills sjukdomen slog till. Längst bak hade jag gjort en lista på killar jag varit ihop med. Herregud. Att jag alltid gillat sex vet jag ju, men det är nästan så man skäms. Jag hade inte bara skrivit upp datum och namn och ibland platsen.  Jag hade även gjort små noteringar efteråt om killens utseende och färdigheter.
Man kan fråga en " normal" 60-åring ( drog bara till med den åldern ) hur många sexpartners den haft  i sitt liv och kanske få svaret ett tiotal. Jag vet inte om det är relevant, men tror nästan det. Det hade jag och lite till bara under mitt sextonåriga år. Plus att jag även hade den äldre mannen som jag nämnt då och då, men det var inte förrän runt sensommaren som vi flyttade ihop. Vilket inte hindrade att jag mellan varven träffade mer jämnåriga och förlustade mig med. Usch en sådan flicka jag var.

Vi lämnar det för klockan bara springer iväg. Blev så glad i morse när jag bänkade mig här med frukosten, för solen sken in så fint. Tog ett kort på den genom fönstret. Ett försök i alla fall att få den att fastna på ett kort. I går var det nästan mörkt hela dagen. Ganska skönt var det i luften också märkte jag när jag kom ut.

För rättvisans skull måste jag nämna Ingesson också. Var ju en dokumentär om honom sent igår kväll, som jag tittade på. Två program samma dag om två omtyckta personer som förlorade mot skitsjukdomen cancer. Inslaget är gratis bara sex dagar ska jag kanske säga också.

Nu missar jag första biten av Veckans brott ser jag, men har tv-n på och hör lite.  Pratar tydligen om varg.  

2 kommentarer:

Unknown sa...

Greta,

Det är bara bra att leva livet. Sexuell erfarenhet är nyttig. Sex är dessutom friskvård.

Ni kvinnor kan hitta på. Sexdagbok! Jag tror att jag bara talade förtroligt med min närmsta kompis bara någon gång om sexerfarenheter. Men aldrig om misslyckanden, som slak kuk eller tidigt sprut. Undrar om mina flickvänner skrev dagbok?

Gretas Svammel sa...

Dagbok var det ju inte...Hans-E... utan noteringar längst bak i kalendern.