tisdag, juli 23, 2013

TRODDE DET VAR SLUT och det kanske det är

Sitter på bilden och väntar på bussen ifrån jobbet till stan, taget idag. Hade med kameran idag eftersom jag sedan var en sväng till oasen. Även om jag inte alltid tar några bilder där så är det ändå bäst att gardera sig, har jag fått för mig. Har ju hänt att jag ångrat att kameran inte legat i väskan. De flesta har väl i dag mobiler som de fotar med, men mina mobiler är inte så moderna. För mig räcker det att jag kan ringa på dem om nöden kräver och skicka sms.

Nu blev det ett par kort knäppta efter det att besöket tackat för sig. Ett långväga besök som även förra sommaren gjorde en visit på sin semester. Kul att ingå i semesterplaneringen *ler*. Nej vars, men vissa som bor på långt avstånd passar på att hälsa på när de är lediga och det är då på sommaren och ett fåtal vid jul. Saknar faktiskt en i år, som inte bor i Sverige, men som är svensk och med anknytning till mina trakter. Men någongång måste man ju bryta en vana ha,ha.

Jag sitter med tv-n på ikväll. Inte för Måns skull som det var förr ( fast kanske lite ) men för Ugglas skull. Han sjöng nyss om 80-talet och det var ju passande när jag precis skrivit om mina mobiler från hedenhös.

Trodde sommaren var slut när jag stegade ut från jobbet idag. Ingen sol och inte alls så varmt. Men när jag åkte hem från oasen tidigare ikväll så sken solen igen. Fast senare kom regnet, som faktiskt behövdes. Jag vill ju inte tro att att det är slut än och det är det ju säkert inte heller. Men  nästa vecka går vi in i augusti.

En kort kväll för mig i kväll, som alltid när jag stannar till i oasen. Därför får dagens inlägg också bli kort. Lägger väl in en av dagens två bilder också som jag tog i osen. Med dagens klädsel.

Undrar ni över ryggen/svanken, så är den ganska okej nu. Igår kunde jag återigen resa mig från sittande till stående utan att först gå halvböjd som en 80-åring ett tag. Det tar sig. I morgon åker jag raka vägen hem efter jobbet och sover. Nää....sover gör jag säkert inte, fast vem vet. Är ju så jäkla trött på kvällarna. Jag har inte öppnat en bok sedan jag började jobba och det är de här jäkla tidiga morgnarnas fel. Nu har jag ju bara en oläst bok kvar så det är kanhända bra att den räcker länge.   

2 kommentarer:

Unknown sa...

Greta,
Tur att ryggen känns bättre. Det är ett elände med ryggont.

Du är läckert klädd på 2:a kortet!

Bjuder på lite lättklätt på min blogg.

Gretas Svammel sa...

Ja...Hans-E...ryggbesvär är skit, men jag är ganska förskonad faktiskt.

Var inne och slängde en glutt på dina vågade bilder *ler*