fredag, februari 15, 2013

SVAMLET KLART. NU LÅNG PROMENAD

Tänkte först ta andra varianten på nättröjan och bänken. Men det vore ju på något sätt gammal skåpmat *ler*. Den får ligga till sig lite till så ni hinner glömma första bilden med dinglande benen. Det här är sista nya trasan, som kan bli en favorit. Enkel, luftig och lite bortkollrande av magen. Det är en klementin jag ska fånga på bilden. Inte helt lätt att få till ha,ha. Slutade med att jag tog några bilder på klementinen i handflatan och sedan skar ut och placerade in. Körde några stycken med denna klementin... skalandes klementin och böja sig ner och ta upp skal från golvet som exempel. När alla bilder före de här blivit utlagda på hemsidan så kommer dessa dit. Fram i höst kanske. Eller kanske tidigare. För varje ny omgång jag tar så blir det att jag raderar några gamla bilder som jag just då i jämförelse tycker är dåliga.

Den fjärde trasan jag beställde undrar jag om den ens kommer. Fast det står i mailet att den levereras när den kommer åter i lager. Men den kanske aldrig kommer åter? Tycker det gått rätt lång tid nu. Den där grejen jag betalade utan säker bankid, som jag skrev om, den oroar mig lite ännu. Var inne igår och kollade bankkontot, men det såg helt okej ut och rätt summa var dragen. Men varan har jag inte sett till. Troligtvis kommer jag väl aldrig göra det heller. Nu rörde sig bara om 339 kr så jag lär inte bli bankrutt för det. Fattar inte vad som tog åt mig den där natten, tror det var natt. Antagligen ville jag väl plötsligt vara cool och våga något jag inte brukar våga. Ett plötsligt tillstånd av högmod  plus att jag förstås ville ha varan. Men som alla vet...högmod går före fall.

Kan man applicera det på Reinfeldt måntro? Ja, jag vet att jag skriver mycket negativt om honom. Jag har aldrig träffat honom, men redan innan moderaterna vann valet och han blev statsminister gav han mig negativa vibbar. Inget jag hittar på så här i efterhand, jag bloggade faktiskt om det 2006 på Expressenbloggen. Lite psykopatvarning, men ta det med en nypa salt, det är bara min egen känsla utan något som helst belägg. Bäst att poängtera att det inte har med politisk färg att göra, då jag även ansåg Göran Persson vara en gris. En stor gris... och är fortfarande. 

Varför dra upp Reinfeldt? Tja...vattenfallsaffären säger en hel del. Var inne hos Alliansfritt och citerar bitar från en kommentar som jag kan ställa mig bakom. "Jag vet inte om Sverige har haft en fegare statsminister någonsin i historien! Han talar om ansvar men han överlåter alltid till någon annan att TA ansvar när det blåser kallt kring hans kala huvud och han offrar sina ministrar gladeligen, oavsett om de skulle råka vara partikamrater! Allt för att ingen "smuts" skall riskera att fastna på hans egen person!"

Jag kan tänka mig att jag har en hel del läsare som inte delar min uppfattning och det tycker jag är helt okej. Alla kan inte tycka lika och ska inte tycka lika. I allt. När det gäller känsla och uppfattning finns inget rätt eller fel. Inget facit att gå efter. Här skriver jag bara om det som känns rätt för mig, min känsla och min uppfattning.

Min känsla idag, denna fredag som är lika grå och disig som gårdagen, var att ge er ett inlägg utan så mycket länkar och allvar. Men det sket sig som ni ser och då kan jag lika gärna fortsätta med ännu en länk till en artikel jag fann idag. Ett enligt mig ett ganska lustigt påbud, men som sagt, jag har ju mitt tänk och andra sitt. Jag läste att Island har förslag på att förbjuda porr på internet. Den isländska regeringen funderar på att införa typ samma censur som Kina. Jag vet inte om Ögmundur är ett kvinnligt eller manligt namn och nu undrar ni vad detta skulle ha för betydelse. Här kan jag erkänna min inskränkthet och mina filter för ögonen. Min ena unge skulle skälla ut mig *ler*, men är inte sannolikheten rätt stor att ett sådant här förslag kommer från en kvinna, eller från en kärring till man, typ Claes Borgström.

Så elak jag är idag, jag som vill älska alla. Men jag älskar alla och Reinfeldt, Ögmundur och Borgström skänker jag helande,renande och läkande tankar till *ler*.

Idag tänker jag gå ut och gå. Gå i ett par timmar för att kompensera gårdagens stillasittande vid datorn. Jag har gjort det jag måste och vill vid computern nu. Veckans fiktiva historia är inlagd och denna är nog en ganska vanlig variant inom sexsäljarbranchen. En glad och positiv berättelse. Bara fredag idag, men det blir ändå lite tvagning och skönhetsvård innan soffhäng, tv och Skavlan. Imorgon kör jag Stockholm tur och retur, per buss. Det innebär tidig uppgång och avfärd, men är väl hemma så jag kan se resultatet på schlagerspektaklet ifall jag vill. Är lite nyfiken på galningarna Malmström, Körberg mm och på Janet Leon som är en produkt av Laila Bagge. Jag är alltså inte det minsta intresserad av musiken ha,ha utan av vissa människors syfte och vad det sedan blir för orsak och verkan.

På söndag svamlar jag igen och till dess önskar jag alla mina läsare en skön helg.

2 kommentarer:

Svenne sa...

Ha en bra bussresa och charma inte föraren för mycket bara;-)

Gretas Svammel sa...

Jag sätter mig alltid ganska långt bak i bussen...Svenne...så avståndet till föraren blir för långt *ler*