torsdag, oktober 04, 2012

MIN TORSDAG med UTEBLIVANDE

Gårdagens mat, sammansatt utifrån min egen smak mest, men även andras. Stekt torskrygg, lätt panerad med endast lite ströbröd, ugnsstekt kålrot, rotselleri och sötpotatis, kokt blomkål, kokt broccoli, råriven morot. Till detta två såser....varm citron och dillsås, kall lättcremefrech med gräslök. Kan en måltid bli nyttigare ha,ha. Citronvatten till dryck. 

Efter mat och hårtvätt så fortsatte kvällen i samma trevliga anda som hela dagen varit i. Lätt förutsägbart kan jag tycka, men jag är ju kritisk ibland. Försökte att inte pådyvla andra mina åsikter. Lyckades väl sådär *ler*. 

 Nya jeansen och nya tröjan gjorde sin premiär. Tog bilden i natt när jag kommit hem. Hade lovat att maila en person hur kvällen hade förlöpt, så gjorde det innan jag stängde av och kröp ned under mitt nya täcke.

Hade satt klockan på väckning i morse för säkerhets skull. Behövde inte gå upp förrän halv nio, men man vet aldrig. Halv nio väcktes jag, stängde av och sov, väcktes igen efter åtta minuter, stängde av och sov. Kvart över nio gav jag upp och vore jag inte så rädd om mina saker så hade klockan åkt i väggen. Men jag hade ju även en buss att passa och en mage att fylla och ögon att sminka och hår att kamma osv.

Hade två bokade idag. En helt ny först och sedan en på sena eftermiddagen som nu kom för andra gången, men det var två år sedan sist. Stoppade ner kameran i väskan ifall lusten skulle infinna sig att knäppa några kort. Körde min vanliga ritual när jag kom till min kära oas....öppna balkongdörren, spola upp kallt vatten i ett glas, idag gav jag även min blomma ett glas, kolla över ljusen om de behövde bytas ut, ta en näve nötter och bestämma dagens trasa, gå ett varv med rökelse, klä av mig naken, ställa mig i duschen, vid massage behöver jag inte få upp lusten med hjälp av massagestrålarna ( om jag inte vill). Hade inte så jättegott om tid och nya kommer rätt ofta för tidigt dessutom, men vred ändå över för blir aldrig att jag använder massagedusch hemma numera. Positivt överraskad att de välkända pirrningarna kom direkt, två minuter senare pulserade kroppen av en orgasm.

Kollar klockan, tjugo minuter innan den bestämda tiden. Snabb avtorkning, stänga balkongdörren ( fryser) på med trasan, ut i pentryt och tar en bit mörk choklad och dricker ett glas vatten, på tillbakavägen tänder jag ljusen i hallen, tar på stayups och stövlar, tänder resten av ljusen, borstar tänder, sätter på musik. Åtta minuter innan bestämd tid, slår på fläkten och sätter mig för avslappning och fokusering i min sköna fåtölj. Nu är jag klar och redo till kropp och själ för denna nya person som i mail, på min fråga om han var seriös och inte tänkte balla ur dagen innan, lovat att komma. Tre minuter ( jag kollade klockan) innan bestämd tid så får jag plötsligt hjärtklappning. Jag tar långa, djupa andetag och inser att det inte är min hjärtklappning och då funderar jag på om det överhuvudtaget kommer att ringa på dörren. Strax efter bestämd tid blir jag åter lugn. Trots att känslan då är stark att ingen lär komma så väntar jag ändå tio minuter till, innan jag går runt och släcker ljusen igen.

Jag sparar ju på uteblivandemailen, men har inte kollat just nu, fast tror att det här är andra eller tredje uteblivandet i år. Förra året hade jag inget. Jag kan ha fel, men i det här fallet tror jag faktiskt att modet svek i allra sista stund  ( kanske stod han till och med utanför porten ) och om det är så, så kan jag tycka att det är så synd. Jag är ju inte alls farlig och det är faktiskt helt okej att ändra sig på plats och bara välja vanlig massage utan avslut. Det har hänt en gång. Annars är det ju på sin plats anser jag, att messa och förklara sig, inte bara utebli. För mig blev ju det här en väldigt dålig start på dagen och naturligtvis blev jag irriterad.

Tre timmar innan nästa bokade skulle komma,vilket betyder två  helt bortkastade timmar. Jag vek massageunderlägg vilket behövdes och tog en kort promenad för att få ur mig irritationen till nästa person kom, jag åt upp den överblivna torskbiten från igår som jag hade tagit med mig och jag slumrade en halvtimma. Satt sedan och funderade på ditten och datten, men det blir jättelångt om jag ska dra det här och nu. Kom sedan på att jag redan nu kunde bestämma kläderna till måndagens bokade kund. Mindes inte vad jag haft sist och när jag då höll på med mina kläder så kom lusten att fota lite. Men då fanns inte tiden längre, knäppte ändå två snabba...en blev okej, en blev mer blaj. Ni får se dem i morgon. 

Den andra spjuvern kom tack och lov på utsatt tid, så dagen blev inte helt bortkastad. Dessutom blev det lite mer än massage så ekonomiskt blev det som jag räknat med ändå. Och bortser man från pengarna så blev resten bättre än jag räknat med och jag tror att personen själv gick därifrån nöjd och glad och tillfreds. Så slutet gott, allting gott.

Var hemma strax efter sex och efter det här inlägget ska jag inte göra något annat än hänga i soffan framför tv-n...om det nu finns något att se. Debatt eftersom det är torsdag, men var det inte idag som Fråga Olle började igen också? Jag har inte hunnit gå igenom tv-tidningen. Brukar göra det och ringa in det jag vill se. Men sedan händer det ju att jag glömmer eller missar lika sjutton och det är ju inte hela världen faktiskt. Jag har ett par mail från i tisdags som jag borde svara på, men läser ni här så får ni svar i morgon. Jag orkar inte fundera, planera och ta beslut ikväll.    

2 kommentarer:

Svenne sa...

Du är jättefin i dina nya jeans och tröja men du får gärna visa en bild från andra sidan också.
Helst då lite mer avklätt;-)

Gretas Svammel sa...

En bild från andra sidan...Svenne...menar du en spökbild då? ha, ha. Idag får du i allafall en bild där jag vänt andra sidan till.