tisdag, oktober 09, 2012

EN KORTIS

Skymning när jag lämnade oasen ikväll. Avslutade dagen med ett prat och vinbesök, med betoning på prat. En person från begynnelsen som enligt honom inte varit på två år. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess...för honom. Det var riktigt trevligt att se honom igen. Jag tror att jag någon gång nämnt just honom, att vi brukar prata om det mesta trots att vi står rätt långt ifrån varandra. Man skulle kunna kalla oss för vetenskapsmannen och filosofen ha,ha.

Tidigare på dagen hade jag också ett trevligt besök där betoningen mer låg på njutning och det vet i sjutton om jag inte var den som njöt mest. Om det besöket bestod till 85 % sex och 15 prat, så bestod kvällen av det motsatta 85 % prat och 15 sex.

Regnigt och ruggigt har det varit idag, vilket bilden får symbolisera. En del känner kanske igen bilden, man kan ladda ner den gratis som skärmsläckare. Nu gillar jag inte skärmsläckare, men tyckte att den var fin så laddade hem den och tog ett kort på den.

Känner mig lite trött, kanske för att vinet håller på att gå ur kroppen, men kan även bero på att jag satt uppe till midnatt igår och såg på Jenny Strömstedts premiär på sin nya talkshow. Ovanligt bra, tyckte jag. Ikväll ska jag se sexprogrammet nu kl.22.00 och jag hoppas jag håller mig vaken. Förra veckan somnade jag ju i första pausen.

För ovanlighetens skull så får ni ett kort inlägg. Applåd, applåd. Men i morgon är jag ledig och då blir det säkert längre.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Greta,
Både korta och långa inlägg är trevliga.

Ibland blir proportionerna olika. Ibland är pratet viktigast ibland är sexet viktigast. För mig är avgörande hur utvilad och sugen jag är. För mig betyder mycket sugen är kort och svårt att kontrollera utlösning. Sen om kvinnan vill bli slickad och smekt.

Gretas Svammel sa...

Med andra ord...Hans-E..kan man säga att suget varierar och utifrån det så varierar sexet.

Svenne sa...

En kortis är bättre än ingen alls;-)

Gretas Svammel sa...

Så sant....Svenne...så sant