måndag, oktober 08, 2012

BLANDADE GODISBITAR

Bilden ska föreställa mig ifall ni inte ser det*ler*. Egentligen skulle den vara upp och ner istället och utan huvud, för det var så jag såg det. Lät kameran ligga kvar hemma idag för skulle bara in till oasen, träffa en trevlig "pojke" en timma eller två och sedan hem igen. Men när varm sperma plötsligt sprutade ut på mitt ena bröst som halkat ut, då önskade jag att jag haft kameran med. Det var en jättemysig syn från mitt håll. Jag ritade det istället.

Även i morgon blir det en sväng in, en längre sväng med två besök av varierad form. Har bara bekanta besökare inbokade denna vecka, som återkommer med mer eller mindre långa mellanrum. Jag har ännu inte fått någon ny tid till AF och jag hoppas det dröjer. Då ska jag ju ha bestämt en ny anordnare och när det inte finns någon riktig så vet jag inte hur det blir. Då blir jag väl hemlös och uteliggare. Jag vägrar hittepåverksamheter konstruerade enkom för Fas3:are. Som den senaste jag var på. Och att hitta en egen är inte lätt och då bleve det ju som skolan och äldreboendet, man utför jobb gratis. Inte heller okej.

Hur som helst är det ännu lite osäkert att lova bort tider till nästa vecka eftersom mitt läge kan ändra sig fort nu. Jag har en preliminärbokad på måndag och funderar faktiskt på att sedan låta resten av veckan få bli tom. Jag känner ett behov av att ha flera dagar på raken som är helt tomma. Jag hade ju en vecka helt ledigt i somras i stugan, annars tycker man ju, eller jag tycker, att jag har massor av ledig tid. Hur många kan vara lediga fredagar plus en dag mitt i veckan? Fast det känns ändå inte som jag är ledig och kan koppla av och bort helt. Därav tanken att ha några dagar på raken. Men jag får se.

Spanienvisiten vågar jag mig ju inte på som ni vet. Annars skulle det varit jätteskönt att komma härifrån några dagar. Nu har jag slutat att fundera så mycket över det, jag lär väl få ett svar vad det lider. Men det har varit mycket just med Spanien och det slog mig bara för ett tag sedan att ett element är kvar. Först var det skogsbränder ( fast det var ju innan jag blev nedbjuden) sedan flera incidenter med flygbolaget Ryan air.. även till Spanien och nu sist översvämningar. Eld, luft, vatten. Det är jord kvar.

    
Det blev en liten tur uti vår fina natur igår eftermiddag. Årets finaste tid är nog precis just nu, när löven är som grannast och innan alla fallit till marken. En blomsteräng en försommardag är också fint, men den här färgprakten kan ju alla se oavsett om de bor på landet eller i stan. Innan jag gick ut så plockade jag in dynor och grejer från balkongen och förpassade en sprucken solstol till soprummet.


Stuvad spenat i en korv. Det finns inte överallt, men när jag hittar det blir jag så glad ha,ha. Det passar mig ypperligt. Bara ett hugg med kniven och ut med lagom mängd på en tallrik och in i mikron. Äggen kokades när jag styrde på balkongen. En klementin efteråt så har man ätit en supernyttig måltid. Det var bara mejeriprodukter som saknades, men det vet ni väl att man aldrig ska dricka mjölk vid intag av järnrika födoämnen? Då tillgodogör sig inte kroppen järnet. C-vitamin däremot hjälper kroppen att ta upp det.

Partiledardebatten tittade jag förstås på och det har väl vänts ut och in på den tillräckligt i media. Reinfeldt såg inte glad ut, men ska man tro viss media så var det ett medvetet drag. Löfven tyckte jag var strålande. Men det är väl så att de som säger de saker man vill höra, de tycker man är bra. Överhuvudtaget så tyckte jag att både Romson, Sjöstedt och även Åkesson var bra. Trots att jag inte ställer mig bakom all den politik Åkesson vill föra ut ( fast jag håller faktiskt med i en del) så kan jag inte annat än tycka att han är en bra talare. Bättre än Sjöstedt som har lite svårt att hålla adrenalinet på plats. Fast igår gick det över förväntan bra. 

Förskräckes icke utav bloggnamnet, men det blir en länk idag. Ett inlägg som säger nästan precis det jag själv kunde sagt. Nu slipper jag ju det ifall ni läser inlägget istället och vips så har jag då förkortat mitt eget inlägg *ler*.    

4 kommentarer:

Svenne sa...

Blev faktiskt lite kåt av det första du skriver och bilden är inte helt fel heller!!!

Gretas Svammel sa...

Vad trevligt...Svenne...att det fick den effekten *ler*

Unknown sa...

Greta. Klart att syns att det är du! Glad och sexig kvinna!

Ibland hamnar sprutet på tuttarna. En del kvinnor säger att det är nyttigt för hyn! För mig är det en orgasm som höjer njutningen.

Gretas Svammel sa...

Jag tror sperma är nyttigt både ut och invärtes...Hans-E.