torsdag, juni 28, 2012

GER MIG BARA TILL KÄNNA LITE SNABBT

Kom faktiskt hem redan sent i gårkväll. Vi kom fram till att vi lika gärna kunde åka då på kvällen istället för idag, så blev inte dagen idag sönderhackad. Nu tänkte jag bara göra ett avtryck här på bloggen och svamla lite om dagen idag. Skriver mer i morgon. Som vanligt kommer den där lilla inre stressen direkt när man kommit hem.

Sist jag hyrde bil för två år sedan för att göra samma resa som nu, fick jag ( om jag minns rätt) en Honda. Den här gången blev det en rätt ny Toyota. Hur lättkörd som helst.

Eftersom vi kom hem sent så lämnade jag inte tillbaka den förrän idag. Bästa vädret denna vecka var idag *ler*.  Här hemma iallafall. Efter sen frukost och datorstund då jag bla lade in alla kort som tagits, ( och förbannat min michelinifigur) drog jag fram min gamla kära jeanskjol. Med näppe kunde jag ha den. För ett par år sedan hängde den nästan lite på höften. Nu satt den ganska tight om man så säger och det man klämmer in på ena stället åker ju förstås ut på ett annat. Men med ett vidare linne till så funkade det.

Passade på innan jag återlämnade bilen att göra lite ärenden. Banken var ett av dem. När jag hämtade ut bilen tog de inte emot kontanter så jag var tvungen att ta av hyrespengarna på kontot. Bankerna har ju gått ifrån kontanter också så jag var lite osäker på om jag kunde sätta in dem igen. Men det gick hur bra som helst och ingen avgift för det.

Det jättefina sommarvädret ändrades när jag sedan var klar med allt och skulle ta bussen hem. Fast nu har det kommit tillbaka igen.

Jag gick av i samhället för att dels hämta ut massageolja jag skickat efter. En av mina kunder äter massageolja ha,ha. Nej, jag skojar lite. Oavsett så vill jag alltid ha saker hemma innan det tar slut. Handlade även och kunde inte låta bli att också köpa jordgubbar i ståndet utanför.  Träffade på min gamla släkting och fick veta att det tydligen varit riktigt oväder här natten till i måndags. Passade på att höra mig för om de där sjöarna jag nämnde i ett inlägg, men tar det en annan gång.

Nu ska jag ta en promenad runt vattnet tänkte jag och är förhoppningsvis hemma lagom till programmet om författaren Elsi Johansson kl.20.00. Mail och bättre blogginlägg tar jag imorgon för sedan var det något på kunskapskanalen om jakten på kärleken efter 60 . Kan ju vara bara skit, men jag blev lite nyfiken och det skulle vara rätt skönt känner jag, att bara slappa i soffan framför tv-n. Nyheter, Fas 3 och annat har jag inte brytt mig om heller ännu.

Jag hade en tanke att ta cykeln imorgon och åka på upptäcktsfärd för att se om jag kan hitta de där sjöarna. Men kollade vädret först och beslutade att coola ner och då ta datorstyret imorgon istället för ikväll som planen först var.
 Mellan 11 och 12.00 är det sol och mellan 14 och 15.00, så jag struntar i det om det nu blir så som prognosen visar. Lördag regn med uppklarnande först framåt kvällen och söndag molnigt med regnskurar. Nu vet ni det, ni som bor där jag bor *ler*. Jag hade ju annars hoppats på en solhelg innan "fängelse"tiden börjar på måndag. Om det nu blir så mycket fängelse av det. Det märks.  Nu beger jag mig ut i kvällssolen.  

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har en trevlig, bra, fin och skön blogg. Roligt att du också skriver ambisösa och tänkvärda inlägg.

Gretas Svammel sa...

Tack...Anonym...kul att du gillar den.

Svenne sa...

Snabbisar är väl bäst???
Skönt att du är välbehållen hemma igen så det blir lite ordning på torpet;-)
Stor kram på dig

Gretas Svammel sa...

Jajamen...Svenne...nu blir det som vanligt igen *ler*