onsdag, mars 07, 2012

TORSDAGSMYSTERIET och FAS 3 ANSVAR

Bild från 2008

Sorry för uteblivet blogginlägg igår. Fast jag påbörjade ett. Kom hem strax före halv åtta igår kväll efter ett besök i oasen. Vid åtta tog jag plats vid computern och efter mail och nyhetskoll loggade jag in hit för att ruttla ihop ett inlägg innan GW Persson kl.21.00. Jag hann väl skriva sådär sex-sju rader, så ringde telefon. Samtalet avslutades fem i nio, så jag bestämde mig för att skriva klart efter  det att Hubinette var slut 22.30. Men kroppen bestämde helt annat *ler*.

Efter en kvart med blodiga mord så sov jag under min filt i soffan. Vaknade till senare och såg att det varken var Veckans brott eller Hubinette på tv-n, så stängde av och fortsatte sova. Nästa gång jag vaknade var klockan ca 04.00. Gick upp och släckte alla lampor och stängde av datorn, lade mig i sängen och sov till tio idag. Första gången på jag vet inte hur länge, massor av år iallafall, som jag inte borstade tänderna inan jag lade mig.

Efter tre nätter med för lite sömn är jag inte alls förvånad över att kroppen fick nog. Fast jag kände mig inte så jättetrött igår, såg mest fram emot dagens sovmorgon. Nu är jag pigg och nyfrukosterad. Solen skiner och jag har påsättning av mascara kvar innan jag tar bussen till min oas för ett möte i eftermiddag.

Jag var ju osäker på om det skulle bli någon träff överhuvudtaget idag. Men igår kväll kom ett bekräftande sms. Den här tjommen som jag träffat flera gånger, kan bara onsdagar, så det var mest därför jag lovade en tid som idag. Men jag tror att jag kommer att boka in en del onsdagar också nu när det blir ljusare och varmare ute. Sista veckorna har ju speciellt torsdagarna resulterat i återbud och för att slippa ta av bufferten jag lagt undan till hyra för ettan, så behöver jag träffa mer än en i veckan. Jag vet ju inte heller hur det blir sedan. Går jag för hårt fram med AF så kan det ju resultera i att jag blir utan aktivitetsstödet. Det gäller att gardera sig så jag åtminstone har för en månads utgifter.

Det här med torsdagar fortsätter att krångla. Det är rätt lustigt egentligen. Jag har bara haft ett torsdagsbesök sedan 2 februari. Veckan efter började jag på nuvarande sysselsättningen och bokade inte in någon på hela den veckan. Torsdagen efter det 16/2 kom ju inte kunden pga att återbudsmailet aldrig kom fram till mig. 23/2 återbud som sedan togs tillbaka när situationen ändrades och 1/3 sent återbud kvällen före.

 Nästa torsdag, alltså i morgon, har intressenterna kommit och gått. Först preliminärbokades en för rätt länge sedan. I god tid hörde han av sig att det inte funkade just då. In med nästa som stod på tur och ville ha tid. Tyvärr var det samma med honom fick jag snabbt besked om när han kollat med jobbet. En regelbundet återkommande kund hör i samma veva av sig och efterfrågar just torsdagstiden. Han ändrar sig sedan och ville flytta fram besöket några veckor. Ytterligare en känd kund hör av sig med förfrågan om tidigaste tid jag har. Eftersom det var i förra veckan så var morgondagens tid den närmast lediga och jag skickade förslag på den. I söndagskväll hade jag ännu inget hört ifrån honom så lade ut tiden på hemsidan. I måndags bokade jag in en som kommer då och då, när tillfället passar. Igår hade jag mail att jobbet plötsligt styrt honom åt rakt motsatt håll än där jag finns. Lägger då i gårkväll in tiden igen på hemsidan och har idag hittills fått en intressent. En helt ny, som jag inte vet något om, mer än att han vill komma i morgon. Fast hur seriöst det är, vet jag ju inte. Mailade några frågor och ska kolla innan jag åker ifall han svarat. 

Så kan det va. Nu har ni fått en inblick i en sexsäljares adminstration *ler*. Det börjar bli dags att resa sig snart och kleta på lite mascara och byta soppåsen och kolla hur varmt det är ute så jag vet vad jag ska ta på mig. Egentligen skulle jag vilja sitta på balkongen och sola. Fast det kanske är för kallt. Igår var det himla skönt i lä i solen. Jag var ute tre gånger med tre olika åldringar och så fort vi kom i skuggan blev det kallt. Det är ett himla sjå att ständigt byta trottoarsida ha,ha, Man vill ju liksom gå på solsidan.

Någon läsning av prostitutionsrapporten lär det inte bli idag. Inte i helgen heller, för fick besked idag att några,  planerat mammahelg. Det är gulligt och gör mig glad. Av naturliga skäl är det ju lättare för dem att planera när de kan umgås med mig än det är för mig. De har ju oftast fullt upp med jobb både vardag och helg och träning och kompisar. Hoppas det blir sol och varmt i helgen.

Måste bara innan jag lättar, nämna en grej från slaveriet som både förvånade och gladde mig. Ibland undrar jag om vissa insändare kommer in i papperstidningen, men inte på nätet. Jag tror inte det, men jag har ju två gånger nu skickat in utan att de publiceras. Andra gången skrev jag inget om min situation, utan ställde bara en fråga om anorndnarnas syfte med Fas 3. Jag tänker skicka in en tredje gång *ler*.

Hur som helst så stötte jag ihop med enhetschefen igår och växlade några ord. Jag sa att jag skulle till AF och ställa krav. Vi har ju kommit överens om två månader just för att det inte leder till något. Då säger hon att hon fått förfrågan från kommun att ta en Fas 3:are under ett år. MEN och det är det som förvånade mig lite, hon vet inte om det är meningsfullt för personen och funderar på att säga nej. Nu kan det ju också vara så att hon försökte komma i bra dager hos mig. Vad vet jag. Jag håller ju inte inne med min kritik både mot anordnarnas pengabegär och mot hela systemet med Fas 3. Ska systemet försvinna automatiskt, så måste anordnarna ta sitt ansvar och bara ta emot de som de vet att de kanske kan ge en anställning. Inte bara ta emot personer för att det ger lite klirr i kassan. Bra där, sa jag. Nu måste jag sluta om jag inte ska behöva stressa.   

4 kommentarer:

Benny sa...

Mysig bild greta,ha det bra//Mvh Benny

Gretas Svammel sa...

Okej...Benny..

Svenne sa...

Älskar dina bilder och vill bara se meeer;-)

Gretas Svammel sa...

Jag vet...Svenne...