tisdag, juli 19, 2011

SITTER OCH LÅTER TIDEN GÅ

Jag bara sitter här och låter tiden gå. Vaknade till sol. Yes, det var ju det jag önskade. Visserligen försvinner den då och då bakom tjocka moln, men så plötsligt spricker den igenom och lyser upp tillvaron igen. 22 grader visade termometern förut. Får innerligt hoppas att det där regnet och åskan som något meterologproffs hotade med, inte kommer. Eftersom det är för tidigt att trampa iväg, då kompisen jobbar ännu, så sitter jag alltså här och far runt till ingen nytta alls. Jag kunde ju resa mig och tömma ett köksskåp till, innan jag duschar och klär på mig. (nej, jag är inte naken ). Fast tanken på det stimulerar mig inte så värst. Ja,ja jag kan ändra mig. Har några timmar på mig.

Bloggtoppen fungerar igen. Hur länge det nu varar. Kollade statistiken som finns på den här bloggen. Gör det då och då för skojs skull och idag har jag ju tid. Den visar inte, om jag förstått rätt, unika besökare, så ur den aspekten ger den inte mycket. Men jag kan tex se vilka länder mina besökare kommer från, vilket jag nämnt tidigare. Både under en dag, en vecka och precis nu. Från kl.14.00 igår till kl.13.00 idag exempelvis, kunde jag se att två från Grekland varit inne. Eller en som varit inne två gånger. Det är det jag inte riktigt fattar med den här statistiken. Troligtvis är en eller två läsare på semester i Grekland just nu. Hoppas du eller ni har det bra. 

Jag kan även, som jag också nämnt tidigare, se från vilka webplatser besökarna kommer. Över hälften kommer faktiskt från hemsidan. Inte så konstigt kanske. Vissa kommer från googlesökning och när jag klickade på den länken fanns Poliometern som ett av resultaten, där någon sökt på den här bloggen. Alltså inte jag, fast jag skulle ju ha kunnat. Nu blev jag ändå fast där och började söka lite annat. Eftersom Helena von Schantz nämnt mig en hel del så passar jag på att länka till hennes inlägg om Sabunis förslag om sexundervisningen.,för er som är intresserade. 

Annat jag hittade där var Fajafs inlägg om hjälp till sexarbetare. Hur Eva-Britt Svensson i mars satte som villkor för biståndspengar mot Hiv/ Aids, att organisationerna måste ta avstånd från prostitution. I mina öron låter det lite knepigt, men tydligen gjorde hon så. Nu har tydligen en amerikansk domstol beslutat att man inte kan göra så. Bra där. Man hittar lite smått och gott här och var när man sitter så här och segsurfar för att fördriva tiden och inte har lust att påbörja något.

Imorgon blir det skaplig uppgång. "Råkade" boka in två stycken där. Fast förstås med några timmars mellanrum och två olika möten. Torsdagen är fortfarande tom och får nog så förbli eftersom jag istället har ett litet möte på fredag. Svårt nu i semester och flyttider att veta hur veckorna kommer att se ut. Nu väntar jag bara på att de ska höra av sig för besiktnig av lägenheten. Har ingen aning om hur lågt innan de varskor.

Jäklar. Nu blinkade det till i lampan. När jag slog en blick ut genom fönstret såg jag ett svart moln. Hoppas det löses upp och försvinner i tomma intet *ler*. Annars cyklar jag ändå. 

Bilden ja. En av de jag tog i torsdags. Kanske bäst att stänga av datorn.   

6 kommentarer:

Svenne sa...

Mysig bild!
Visa gärna fler av den sorten ;-)

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Riktig fruntimmersvecka med regn. Trevlig bild. Du är sexig!!

Anonym sa...

Vacker bild,du är otroligt vacker Greta,jag fick stänga av datan i går kväll när det började blixtra o regnade,kram Benny

Gretas Svammel sa...

Då och då...Svenne...kommer det ju liknande. Det ska aldrig vara för mycket av det ena eller andra. Balans, vet du.

Gretas Svammel sa...

Det där med sexig ..Hans-E.. är ju helt upp till betraktaren *ler*.

Gretas Svammel sa...

Det gjorde du rätt i...Benny.