tisdag, juli 05, 2011

MEST BLAHA


Tja, varför inte pryda dagens med en kattbild? Lite skönt att även de reagerar på allt ljud runt omkring här. Att man inte är ensam alltså att störa sig. Nu har de vant sig en aning och sätter sig inte på helspänn så fort porten hörs eller om någon går i trappen. Tog den här för några dagar sedan. 

En dag kvar bara så är man kattlös igen. Men det är också lite skönt faktiskt. Jag hoppas och tror att "benkatten" blir av med sina spikar vid nästa kontroll, Jag har släppt all oro för hans ben och låter honom vara precis som vanligt. 

Jag har inte så mycket att skriva om, men skulle ändå kunna skriva om allt möjligt. Sommaren är på inmarsch igen, verkar det som. Få se hur helgen blir, om det kan bli bad igen. Har nästan glömt bort hur det kändes att omslutas av svalkande vatten för att sedan låta huden snabbt torka i het sol och sedan återigen svalkas av. Att ligga på rygg i vattnet med ansiktet mot solen och bara vara ett med hela universum. Gud vad jag längtar efter att bada just nu och efter sol. Värmen har ju funnits hela tiden så den har jag inte direkt saknat. Men det har varit fel värme *ler*, för klibbig och för kvalmig värme. 

Ett skönt besök och en bra dag har det iallafall varit. Ingen har ännu anmält intresse till morgondagens ändrade tid. Kanske att jag då tar cykeln bort till målarna och bestämmer tapeter och gör upp en deal med dem. Ju förr desto bättre och då vet jag också mer till vilken dag jag skulle kunna beställa flyttbil och koppla in elen mm. Tänker denna gång även leja bort städningen. Tanken finns också att köpa flyttkartonger, men vet inte om jag kan frakta dem på cykeln. Enda sättet att få reda på det är ju att testa. Fast å andra sidan borde det finnas några stycken i källarförrådet, trots att jag inte såg dem sist jag var nere. Borde kanske ta en grundligare koll innan jag krånglar med nya på cykeln. Ja,ja, funderingar, funderingar.

Hämtade ut en ny trasa idag. Förra veckan en ny korsett. Inga planerade inköp. Korsetten okej, har jag ju haft i tanken att införskaffa en vit. Hittade ju inte den jag hade, sist när en kund önskade vitt. Kollade lite just då utan att finna någon i min smak. Men så rätt vad det var så hittade jag något ganska lämpligt prismässigt, men fanns bara i en storlek. Jag chansade ändå och nu har jag haft den liggandes gömd i en garderob här hemma utan att ha provat den. Så jag vet fortfarande inte om den funkar. Glömde ta med den till oasen idag och nu blir det inget mer besök där förrän nästa vecka.

Trasan jag hämtade ut idag beställde jag för bara några dagar sedan. Vissa är snabba och det gillar jag. Den här är precis i min smak. Har inte provat den heller men den är iallafall i min storlek så jag hoppas och tror den funkar. Den fanns bara där framför mig på nätet, så jag funderade inte ens, bara beställde. Så visst kan jag vara spontan ha,ha.

Precis nu kom jag på att det är ju Måns ikväll på skansen, så gick och satte på tv-n. Det funkar ju lika bra att höra, man behöver inte se. Just nu är det Håkan Hellström och det är ingen av mina favisar direkt, så det är lugnt. Pengarna från Vulkan har nu äntligen kommit in på mitt konto, kan jag också berätta. Men det blir nog ett eget inlägg om det vad det lider. Inte ikväll alltså.

Sedan är jag kanhända även på väg ut i lite hal is. Men det är inget jag kan redogöra för här på bloggen. Det har inget med Vulkan att göra, utan handlar mer om Greta kontra mitt privata ego. Lite spännande ändå att se hur det förlöper. Jag står ju för det jag gör till hundra procent, men som samhällets attityd är så kan det ligga en i fatet. Så det är väl där ungefär som dilemmat är. 

Nu hör jag Siwan. Tog en paus och kollade lite. Kul med dessa äldre, som fortfarande är string going strong och Måns är ju bara så mysig. Är det månne typiskt att tycka det i min ålder *ler*.   

4 kommentarer:

Svenne sa...

Fin kattbild!
Katter är ju som dom är, lever i sin egen atmosfär ;-)

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Hoppas på några bilder på dig i ny korsett och ny klänning.

Gretas Svammel sa...

Precis..Svenne...och du fortsätter rimma, även i tidig morgontimma.

Gretas Svammel sa...

Säkert blir det så...Hans-E..det kommer ,det kommer.