fredag, juli 15, 2011

INTE MYCKET HÄNDER HOS MIG

Tredje och sista bilden av de ( bortsett från gårdagens ) sista tagna bilderna i ettan. Den som jag själv anser vara bäst av de tre jag visat på bloggen. Jag photoshoppade dit ett par trosor för säkerhets skull, vilket alltså inte finns på originalbilden som så småningom kommer på hemsidan. Nu tycker jag inte det är någon särdeles vulgär bild ändå, oavsett trosor eller inte. Men vis av erfarenheten tar jag det säkra före det osäkra.

En mörk, mulen fredag och inte mycket händer hemma hos mig. Jag skyller på att det är datorn kombinerat med vädret som får mig i ett ultrarapid tillstånd. Jag pysslar lite här, plockar lite där och mellan varven slår jag mig ner framför datorn och blir sittandes någon timme. Tills jag försöker rycka upp mig och pyssla lite där och plocka lite här och så vidare. 

Vaknade första gången vid halv sju i morse. Det kan ju vara bra tänkte jag och gick upp. Men efter en kort stund tyckte jag att det var så mörkt och ruggigt så jag kröp ner i sängen igen och somnade om bums. Nästa gång jag vaknade till öppnade jag bara ena ögat för att se vad klockan var. Noterade halv nio och så sov jag igen till kvart över tio. Då kände jag mig färdigsoven och gick upp. 

En lätt rastlöshetskänsla kan jag förnimma, som säkert beror på min långa lista *ler*. Men jag har datumplanerat den så dagens åtaganden fixar jag lätt. Fast jag vill ju gärna ligga en dag före. Jag har iallafall monterat ihop hälften av flyttkartongerna så det bara är att ösa ner "skiten" i dem i morgon. Det var ingen större skillnad alls mellan Julas och Ikeas storleksmässigt. Julas är vita och därmed lite gladare än Ikeas bruna.

Jag har ringt Tekniska verken och ändrat elen. Jag har tagit en del kopior som inte har med flytten att göra. Jag har svarat på alla mail. Som det ser ut nu verkar det bli en normal vecka nästa vecka hobbymässigt. Jag har kollat upp Vulkan, vars samarbete ska vara avslutat enligt överenskommelse, nu när royaltyn betalats ut. Det innebär att boken " Att Sälja Sex" inte längre går att köpa, då de inte trycker fler ex längre. Jag har fyra-fem stycken kvar ifall någon väldigt gärna vill ha ett ex av någon anledning. Om man ska göra ett större arbete om prostitution tex och skolan eller biblioteket inte köpt in den. Eller om någon politiker vill sätta sig in lite mer i den vita sidan. Ja,ja jag är optimist *ler*, men jag tycker att jag ser återkopplingar lite här och var från mina åsikter. 

Kvar att göra i dag, enligt listan, är att ändra telefon, bredband och adress. Men det kan man nog göra via nätet. Troligtvis fixar jag även gårdagens bilder så jag kan radera det från tankarna. I morgon hoppas jag att diciplinen är med mig, för då tänker jag sätta igång direkt med att fylla de här kartongerna. Jag tror det går rätt fort bara man kommer igång. Sedan en översyn av källarförrådet. Finns nog vissa saker kvar som bara är att kasta. 

Jag skulle kunna räkna upp planeringen för hela nästa vecka, men tror inte att det är så kul att läsa. Dessutom vet man ju inte om det sedan blir som jag planerat ha,ha. På tisdag hoppas jag iallafall på fint väder, för då ska jag cykla till en kompis som jag inte träffat på ett år. Ja, det brukar på ett ungefär gå ett år mellan våra möten. Två mil dit och två mil hem. Motion för hela veckan. Men nästa gång är det hennes tur att komma till mig. 

Klockan är fyra och det är över fem timmar sedan jag åt frukost. Visserligen har jag stoppat i mig lite nötter och mandlar och en sharonfrukt under tiden. Men jag tänker ta en paus från datorskärmen nu och fixa något mer matigt innan jag tar tag i fotona och adressändringarna. Ris och wook kanske. Det blir bra.

4 kommentarer:

Svenne sa...

Vad gör du i vassruggen?
Du borde väl ha annat för dig i dessa tider ;-)

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Grattis till lyckad försäljning av din bok. Den är bra!.

Du behöver inte photo-shoppa några trosor för min skull. Du duger så bra som du är!!

Gretas Svammel sa...

Ha,ha..Svenne...vad gör jag här överhuvudtaget?

Gretas Svammel sa...

Nä...Hans-E...inte för din skull kanske, men en blogg läses av många och det finns de som tar anstöt av för intima bilder.