söndag, juli 03, 2011

BLOGGPLATSEN

Vilken tid det tar att kopiera över Expresseninläggen. Ändå sorterar jag bort en hel del. Har inte kommit längre än till 2007 oktober ännu. Det är lite kul att läsa också och jag tycker exakt likadant idag. Vissa inlägg kan jag faktiskt vara lite ego och anse vara ganska bra.

Ni som inte läst något på Expressenbloggen och som är intresserade av mina tankar kring det tabubelagda sexköpet och säljandet mm kan jag rekommendera att gå in och läsa. Dessutom hittar ni bilder som ni kanske inte sett förr *ler*.

Var bara det jag skulle säga. Känner mig mör och trött i ögonen. Ska utfodra katterna och mig själv nu och sätta mig och titta på Fredrik Lindströms program om människan. Kanske hinner jag se Aktuellt innan också.

8 kommentarer:

Benny sa...

Hej jag ska gå in o läsa din blogg o titta på bilderna ,må så gott kram Benny

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Din Expressenblogg ät bra. Du är en konsekvent kvinna med civilkurage. Vi behöver fler sådana som du!

Svenne sa...

Men du missade väl bara inte Metallica på ettan innan sängdags?
Äter katterna av det du lagar till dig själv eller köper du enbart mat som du tror eller vet att dom gillar? Bara lite nyfiken, kattägare som jag är!

Gretas Svammel sa...

Gör så...Benny

Gretas Svammel sa...

Tack du..Hans-E..det finns fler än jag, men ännu fler behövs.

Gretas Svammel sa...

Metallica ..Svenne.. är inte riktigt min smak så det hoppade jag över.

Min lagade mat ha,ha. Hur ofta lagar jag mat? Fast de första gångerna jag hade dem så gjorde jag mig till och kokade strömming, köpte räkor mm. Inget föll dem i smaken, troligtvis för de inte är vana vid det.

De lever mest på något speciellt torrfoder som inte finns i vanliga affärer och då och då får de en påse Pussi, Kite kat och vad det heter.

Hos mig får de en sådan påse varje dag, för det tycker jag de ska ha. Hur kul är det med torrfoder vareviga dag? Fast de gillar inte kött, ratade den med oxkött. Lax, tonfisk, kyckling går bra.

Svenne sa...

Inget fel med kattmatten. Dom vet hur det ska gå till!
Annars jamar dom som brukligt är om inte maten duger!

Gretas Svammel sa...

Precis...Svenne.. det är det jag gillar hos katter. Att de vet vad de vill och inte kan kuvas.