söndag, juni 26, 2011

VAD GÖR JAG HÄR NÄR SOLEN SKINER ?

Ja, vad sitter jag här för kan man undra. Men som vanligt går urets visare så himla snabbt. Fast egentligen är ju inte solen mer än tolv, så det är väl ganska lugnt ändå och jag är på väg att gå ut med min filt. Det blev inte bara ett önsketänkande. Men jag har ju inte varit ute än, så jag vet inte om det verkligen är solväder. Det ser ut så när jag tittar ut genom fönstret iallafall.

Efter badet igår som jag hade ro att ligga rätt länge i, så fixade jag käk och fotade lite som jag ska skänka bort innan flytten. Ja som ni ser så fotade jag förstås mig själv också. Nu har jag suttit och minskat ner bilderna och lagt ut dem på blocket. Men de är ju lite knepiga. Den ena blev inte godkänd pga rubriken, fast den andra med samma rubrik blev det. Nu hoppas jag det är okej, fast säker kan jag ju inte vara. 

Och när jag då satt här och styrde med bilder och photoshop tyckte jag att jag lika gärna kunde gå in hit också och lägga ut bilderna som skulle hit, innan jag tar plats i solen.


Man tager vad man haver var tanken till gårdagens föda. Ville spara den kokta potatisen tills idag, som jag ska steka upp med några ägg framåt kvällen. Så igår rensade jag ut halvgammalt från kylen. En liten bit vitkål från när jag gjorde soppan. Vet inte varför jag sparade den lilla biten. En bit squars som när jag fått skära bort det mjuka, inte blev mycket kvar. En bit trist purjo och en rödlök.


Men brynt och med en skvätt soja och kryddor så blev det inte illa alls. Gud, ibland liknar det här mer en matblogg än något annat *ler*. Men jag tror att en del vill veta allt vad jag gör, äter, har på mig, tänker göra etc. Och nu måste jag ut innan solen försvinner. Man vet aldrig.

3 kommentarer:

spinglover sa...

......snygga badbilder, greta!

Svenne sa...

Mumsiga badbilder ;-)

Gretas Svammel sa...

oj,oj...jag tackar er båda för denna positiva respons ha,ha.