fredag, juni 10, 2011

KULLA-GULLA, FASSBINDER och JAG


Vill bara puffa för den eminenta, provokativa och duktiga konstnärsgruppen Arena Baubo, som i ett nordiskt samarbete visar "teatern" med rubrikens namn. Kulla-Gulla, Fassbinder och Jag.

Arena Baubo har tidigare gjort bla Fackmöte för prostituerade -08, Svenska torskar-09 och Prostitutionstribunalen-010. Jag tror att årtalen stämmer, men är inte helt säker. De två första var jag och tittade på och någonstans bland alla Expresseninlägg finns en resume till dessa.

Den här visas i Stockholm 17 och 18:e Juni kl.19-22.00 och den 19 Juni kl.15-18.00.
Platsen är MDT Slupskjulsvägen 30.

Den visas även på Uppsala Statsteater 9-10 September Kl. 18-21.

Fri entre och besökarna får fritt gå omkring i rummet under eventet. Men de vill gärna veta hur många på ett ungefär som kommer, så ni som tänker att det här kan vara något kul och nytt...maila
info@arenabaubo.se och meddela att ni kommer.

Jag själv kommer inte att åka upp till huvudstaden och närvara. Men jag tror att det kan vara en väldigt intressant och annorlunda tillställning.  Citat från deras hemsida

 Vi gör oss medberoende till missbrukaren, bullmamman, Fassbinder, Kulla-Gulla, den känslomässigt sårbara, psykopaten, det svältande barnet, publiken och den ensamma konstnären.
Vi tar alltid en av rollerna hjälte, offer eller förövare och föreskriver en annan roll på dem vi relaterar till, sedan byter vi. I situationer där rollerna blir oundvikliga väntar vi in åskådarnas placering i triangeln. Sedan börjar dansen.

Inga kommentarer: