måndag, juni 27, 2011

KORT o BEHÄNDIGT (trasa o inlägg)


Undrar jag om jag kan få till ett litet behändigt inlägg idag? Vi får se. Trasan på bilderna känner nog en del igen. Den har förekommit tidigare, men då i lång skepnad. Nu har jag klippt av den och den får vara som den är. Tänker inte fålla och ha mig. Sval och skön att massera i och inte är den väl så väldigt osexig heller. Med stövlar och stay ups till. Den låg ju bara där i garderoben i ettan, för använde den aldrig.

Möte med nya hyresvärden har bla denna dag inneburit, så nu finns ingen återvändo. Jag var osäker på vart det var så tog bussen eller bussarna, för fick byta. Sedan gick jag hem i solen och hettan. Nu är det ganska rörigt i huvudet, hur jag ska lägga upp det hela. Målarna vill veta minst en månad i förväg innan de sätter igång och jag vill se de nuvarande tapeterna ännu en gång och utan grejer på väggarna, innan jag bestämmer mig. Och det kan jag ju inte förrän nuvarande hyresgäst flyttat ut. Ska jag vänta på det så lär det inte tapetseras förrän i sept. Elen valde jag att ändra själv, annars åker jag på dubbel avgift även där. Kort och gott så vet jag ingenting för tillfället.

Fixade och donade inför kvällens hämtning av min blocketvara. Nu blev det ingen hämtning. Man kan inte lita på någon. Nu hade jag massor av intressenter så jag tog en i högen och ringde upp. Så i morgonkväll blir den hämtad....hoppas jag. Den andra grejen hämtas på torsdagkväll och dom litar jag på.

Äldsta dotter med sambo och katter dyker upp också i veckan. Som vanligt vet jag inte när. Det kan bli imorgon, det kan bli på onsdag. Sedan är jag kattvakt en hel vecka, tills nästa torsdag. Den ena är opererad, så kan inte lämna dem för länge ensamma. Eller vill inte. Några timmar funkar.

Nu ska jag ut och hämta det sista i tvättstugan. Tro inte att torkskåpet funkade. Så ska felanmäla igen. Hur svårt kan det vara att fixa det. Tre veckor sedan jag anmälde sist och innan det tre veckor, då jag trodde den som påpekade felet för mig den gången anmälde. Minst sex veckor och det fungerar fortfarande inte.

Johan Falk får avsluta min dag. Tillbringar nästan hela dagen i oasen i morgon. Lika bra att passa på medans jag kan *ler*. Onsdag en kort sväng eftersom jag räknade med dottern då, innan hon började svamla om ev tisdag. Även torsdag en kort sväng för då har jag kattansvar. Det är väl ungefär så länge de räknar med att det här kanonvädret ska stå sig. Till helgen kan det bli sämre. Men bättre start än så här kan väl inte de få som gick på semester idag. Jag gläds med dem, speciellt då jag är nära involverad med några.

2 kommentarer:

Svenne sa...

Om du klipper lite till, så kan jag nog inte sitta still ;-)

Gretas Svammel sa...

Rim och reson ska det va...Svenne..*ler'