fredag, april 29, 2011

LITE AV VARJE

Grät ni igår när det inte blev något inlägg, eller ni kanske inte ens märkte det *ler*. Jag kände inte alls för att bänka mig vid computern när jag kom hem från stan igår kväll. Jag kände mig ganska trött i huvudet och tom också för den delen. Fikasällskapet hade nog mer behållning än jag av samvaron. Jag funderar stundtals på det här med umgänge och hur sällan jag får ut något av det för egen del. Jag får ut mer utav en del hobbykunder faktiskt. Nu var gårdagens fikasällskap mer en bekant än en kompis. Men som med det mesta så hänger det ju på en själv att göra det bästa av det. Nog om det. Jag ska skriva ner mina tankar om det här i mitt block någongång.

Bilden är en av de jag tog i veckan, när jag testade kläderna till igår. Så såg jag alltså ut igår vid hobbybesöket. Det önskades vitt och det önskades höfthållare. Något jag inte känner mig så jättebekväm i. Letade som en galning för visste att jag hade en vit höfthållare, men den var borta. Jag kan ju ha kastat den vid någon utrensning eftersom jag aldrig använde den. Men det funkade bra så här också. Ska vid tillfälle kolla och införskaffa kanske en vit korsett. Vill att det ska dölja magen lite *ler*.

Besöket som var snabb och bokade återbudet jag hade lagt ut, har jag träffat flera gånger. Men nu var det ett par år sedan, så det var riktigt trevligt. Det är ett liten annorlunda form av besök när det gäller den här killen. Det är upplyftande även för mig och jag lär mig lite nytt varje gång.

Idag tänkte jag cykla bort till Tornby. Men först ska jag vänta in en avkomma som precis ringde och som ville vänta här när kärleken uträttade ärenden här i närheten. De här bor inte här i stan så ibland kan det gå ett bra tag innan man ses. Men ibland blir det oftare. Vi sågs ju förra helgen också och det är lika underbart varje gång.

Satt och kollade in vädret för helgen och funderade på hur jag ska lägga upp den. Mycket hänger på om det är solväder eller inte. Nu verkar det inte bli det, så premiärbadet får vänta. Jag vet de som badade flera gånger förra helgen, så jag skulle ändå inte bli först ha,ha. Med solväder menar jag alltså i stort sett molnfri himmel. Fint väder kan det ju vara ändå, men då har jag inte det där tvångsmässiga behovet att jag måste vara ute. Innegrejer har jag en hel del att välja på. Det mesta hänger på lust och inspiration.

Snart är april slut och då måste jag även ta tag i Vulkan, för någon royalty har inte satts in ännu. Jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Jag har ju alla mail sparade för det spårade ju ur nästan direkt vid kontakten med dem. Eller med honom. Kanske ska börja med konsumentverket. De kanske iallafall kan ge råd och tips på andra instanser.

Bilderna ska jag ta hand om också så jag kan uppdatera hemsidan på söndag. Coelhoboken håller jag på och tragglar mig igenom och den vill jag snart kunna lägga ifrån mig och börja med något roligare. Läste inatt, men grovskummar och hoppar över långa stycken som jag tycker är oväsentligt för handlingen. Det är faktiskt en väldigt seg bok. Inte alls lik Coelhos stil att skriva. Men alla utvecklas vi ju och förändras.

Nu ska jag kolla mailen också så jag inte sitter här när avkomman kommer inhoppandes. Det går nog fort för det är fortfarande en markant minskning, som jag förstås hoppas är tillfällig. Men vi närmar oss ju en tid då det brukar poppa upp fler som vill skaffa pengar under sommaren. Det här är ju ett bra sätt för de som gillar det, då det ger pengar samtidigt som det ger gott om fri och ledig sommartid. Där jag bor är det, av vad jag förstått, ett urdåligt utbud, så jag förstår att allt nytt är välkommet. Nu är ju inte många av mitt hobbyklientel just från närområdet, så det påverkar inte så väldigt. Det är väl mest nya intressenter kanhända.

Ja, ja, det är inget gnäll utan mer hur läget är för tillfället. man blir ju liksom aldrig nöjd *ler*. Ibland är det för mycket och framförhållningen är flera veckor och ibland som nu är det för lugnt. Fast egentligen ganska lagom om jag ska vara ärlig. Ungarna har redan kommit så nu avslutar jag.

4 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Vilken Coelhobok läser du? Jag förmodar att du har läst 11 minuter?

Gretas Svammel sa...

"Segraren står ensam" heter boken..Hans-E ..den sist översatta.

Alla hans översatta böcker står i bokhyllan och jag har läst alla. Det är en av mina favoritförfattare, men den här sista är inte lik hans övriga.

Anonym sa...

fin bild

Gretas Svammel sa...

Tack..Anonym