fredag, april 22, 2011

LÅNGFREDAG... en kort en.

Idag är det långfredag. Men den blev ganska kort . Inget regn i sikte alls och solen skiner. Men tittar jag upp mot skyn ( vilket jag gjort några gånger ) så ligger det allt tunna slöjor över solen. Det kanske är bra eftersom ozonskiktet är väldigt tunt just nu. Och trots det fina vädret så sitter jag inne..aj.aj.aj..och dessutom vid datorn.

Ja, ibland får det bara bli som det blir. Jag har inte speciellt dåligt samvete heller för att jag inte kommit ut ännu. Jag ska vad det lider, ta stavarna och gå långa rundan. Funderar starkt på att titta in hos broder, som jag tror också är ensam idag. Vi bor ganska nära varandra, ändå umgås vi inte särskilt ofta.  Han har sitt och jag har mitt, men vi är lika i det fallet att ingen av oss har det behovet att vi måste skena hos varandra bara för att vi bor relativt nära.

Sov länge idag och då menar jag länge. Blev själv förvånad när jag tittade på klockan, för jag lade mig före tolv inatt. Fast läste rätt länge. Vet inte riktigt vad jag tycker om den här Coelhoboken. Den skiljer sig från hans andra böcker och är lite lätt rörig. Sensmoralen kommer väl i slutet, antar jag. Den handlar ju om vad makt och pengar gör med människan.

Vaknade strax före tio första gången och låg och funderade på hur jag skulle lägga upp dagen. Gick sedan i tanken igenom drömmen jag hade precis innan jag vaknade. Minns den än, fast skriver inte ned den den här gången. Jagades av poliser. Vet inte orsaken, men vet att jag inget gjort så höll mig undan för att de till slut skulle inse att jag var oskyldig. Jag fick hjälp av olika människor och när jag vaknade hade de fortfarande inte fått tag i mig.

Hur som helst så somnade jag igen och nästa gång jag vaknade och tittade på klockan var den över halv ett. Då var det halvmulet så bänkade mig här vid datorn med min frukost. Och här har jag suttit nu i tre timmar. Det får väl räcka för idag. Har betat av alla mail. Lade in en tid på hemsidan igårkväll. Såg lite skralt ut nästa vecka. Tycker mig se en lätt minskning på hobbymailen för tillfället. Hur som helst och med tanke på att det är helg, så blev jag förvånad att det var flera som hörde av sig.

Jag har letat jobb och kollat lägenheter, läst lokaltidningen och några bloggar. Tittat på gårdagens bilder och inser att jag måste komplittera med stay ups och stövelbilder för de som vill ha sådana. Räknade ut att tar jag 16 bilder till så har jag till tre byten på hemsidan, alltså till och med augusti eftersom jag inte byter i juli. Så har sedan suttit ett tag och surfat runt för att få ideer. Sedan är det bara att invänta lusten.

Dagens bild har flera år på nacken. I år har jag ju inget ris att gömma mig bakom. Men eftersom det är lördag och datorfritt imorgon så passar den ju bra att önska er  GLAD PÅSK med. Nu ska jag ta en ny koll mot skyn, stoppa något i magen och sedan bege mig ut.

4 kommentarer:

Benny sa...

Glad påsk rara Greta,vädret är fint denna helg,o hoppas den fortsätter vara fin,har varit ute o gått några timmar,kram Benny

Svenne sa...

Håll hårt i kvasten bara ;-)
Glad påsk!

Gretas Svammel sa...

Ja, det gäller att ta vara på det som är nu...Benny...det fina vädret.

Gretas Svammel sa...

Ingen fara...Svenne