torsdag, april 07, 2011

BLÅST, BILD,LÄNKAR och ÅTERKOMMER PÅ SÖNDAG

Nää, jag har inte blåst bort idag. Men jag har hela dagen hört vinandet genom fönstret i ettan och är det något jag absolut inte tycker om så är det sådana vindljud. Jag tycker det är så himla obehagligt. Hellre regnsmatter mot rutan eller blixt och dunder.

Bilden fixade jag till nu lite snabbt. Från de jag tog igår och de två sämsta, av de jag sparade. Men genom att ta bort huvudet och dubbelhakorna på det ena och göra dem svartvita, så får de gå igenom censuren. Min censur alltså. En av de andra bilderna blev rätt bra faktiskt, upptäckte jag nu när jag tittade på dem igen. Så det är väl inte riktigt dags att hälsa hem ännu*ler*. Sex användbara bilder blir det, två av varje motiv och klädsel. Det där lär ju lite tokigt. Motivet är ju samma på alla ha,ha, eftersom det är jag som är motivet. Men jag tror ni fattar. Behöver 14 - 16  till för att ha till två uppdateringar av hemsidan. Blir det bara väder så är det nog inget problem.

På tal om väder så kom jag på nu att 2007 hittade jag första tussilagon 14 mars och jag satt ute och solade 27 mars. Jag läste det när jag fixade mitt manus i tisdags. Annars kommer jag inte ihåg sådana saker. Idag är det 7 april och jag har varken varit ute och letat efter tussilago, eller suttit ute och solat än. Istiden kommer allt närmare *ler*. 

Jag fick länken till Norsk media angående hotellspaningarna. Fick även en om nätstängning. Jag blir rätt irriterad när jag läser hur norska polisen går till väga och synen de har. Nu är inte svenska poliser och svenska politiker ett dugg bättre vad gäller syn och attityd emot sexsäljare. Ja naturligtvis även mot sexköpare, men där finns ju den här idiotiska lagen, som liksom ger en viss aceptans att bryter någon mot lagen ska den dömas för det. Även om det som sagt är en lag utan resonans och förnuft. 

Att svartlista tjejer och neka dem ta in på hotell på grund av deras kön och etnicitet är ett brott mot diskrimeneringslagen och att ha en namnlista på misstänkta är ett brott mot personupplysningslagen. Att sälja sex är inget brott, så det här är ju så himla löjligt. Tänk om de kunde ägna tid åt de som verkligen är offer inom prostitutionen. Hotellen har det inte lätt. Hur de än gör blir det fel. Anmäler de inte kan de dömas för hallickverksamhet och anmäler de kan de dömas för diskriminering. Gör om lagen säger jag bara.

Norska polisen vill också stänga annonssidor på internet. Det här är ju samma som hos oss och det är därför svenska annonssidor stängs ner då och då, för att de främjar prostitution då ägaren till sidan gör sig skyldig till koppleri. I Norge har polisen gått ut med att nätleverantören måste stänga ned, men det klart att alla inte gör det, speciellt om domänen ligger utomlands. Så nu ska de väl hitta på att även utländska domäner måste stängas. Sexsäljarnas hemsidor kan de väl iallafall inte komma åt, då det inte är något brott att sälja sex. Fast det är nog samma sak där. Det är en slags marknadsföring och indirekt främjande av prostitution och är man medhjälplig till det som nätleverantör är det koppleri.

Det är fantastiskt att den här veckan förlöpte helt enligt planen, utan återbud. Nästa vecka ska jag ta det lite lugnare. I helgen nu däremot kör jag hårt igen. Jag har velat hit och dit med den här inbjudan från en av de gamla privata älskarna, som sedan bara blev en bra kompis när känslostormen bedarrat för många år sedan. Jag vill jättegärna träffa honom, för det blir nog sista gången det finns möjlighet till det. Så jag ska köra hela dagen i morgon och halva lördagen och hoppas jag hinner allt klart vad gäller fönstertvätt, ommöblering mm. Sedan åker jag till honom och blir ompysslad och uppassad med mat och dryck. Jag ser verkligen fram emot det. Sedan får jag skjuts hem på söndagförmiddag. 

Så jag kommer således inte att ägna datorn någon tid nu, varken imorgon eller på lördag. På söndag svamlar jag igen. Så till dess...ha det gött. Nu är det tv, Assange.   

7 kommentarer:

Gunnar sa...

Dette med hoteller/prostituerte og stengning av websider er noe politiet har holdt på med i flere år. Men fra januar 2009 så tok fanatismen helt av, med sexkjøpsloven ble alt helt galt, etter min mening ;)

Svenne sa...

Ha de gött du också tills dess ;-) Kramis

Gunnar sa...

Her er en artikkel om en politiker som tas for hallikvirksomhet i forbindelse med at han ordnet med hotellrom for prostituerte.
Han var med i Sosialistisk Venstreparti, et av de ivrigste partiene for innføring av forbud mot sexkjøp.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10092073

Når det er sagt, så synes likevel ikke jeg at det er hallikvirksomhet det mannen har gjort. Men i følge loven er det det. :)

Gunnar sa...

Og i kommunist-staten Norge fortsetter debatten om forbud mot strippeklubber:

http://www.t-a.no/nyheter/article156731.ece

Tenk at seksualitet er så sykt farlig :)

Benny sa...

Hej Greta,hoppas du hadde det skönt när du fick åka iväg i helgen o träffa din manliga bekant.Och kanske du fick frukost på sängen,o att du fick god mat o dryck.Man behöver åka i väg o bli lite bort skämd i bland.Ha det så bra kram Benny

Gretas Svammel sa...

Det är väl så...Gunnar...att med en lag i ryggen så kan de förfara som de tycker.

Jag läste dina länkar eller artiklarna rättare sagt. Rent för jäkligt hur de kan få till det. Vore bättre om de går åt de som verkligen är hallickar. Jag ser inte heller det här exemplet som hallickverksamhet.

Gretas Svammel sa...

Ingen frukost på sängen...Benny...men väldigt trevligt.