onsdag, mars 23, 2011

NÅGRA RADER INNAN JAG GÅR IVÄG

Jag hinner skriva lite innan jag ger mig iväg. Vet att jag brukar vara rätt trött och urlakad efter ett sådant jobb som jag ska ägna mig åt i eftermiddags. Har under förmiddagen nu fixat papperen till morgondagen, nollställt båda mailinkorgarna och sänt redovisning till AF, plus frukosterat, sminkat mig och duschat. Inte säkert jag ens sätter på datorn när jag kommer hem. Tänkte se Uppdrag Granskning ikväll om sexköparna i kopplerihärvan och det börjar ju redan kl.20.00.

Jag var inne för att se Pluras kök i svt play, men trots att jag inte är ett barn så kände jag igen mig lite i det Schulman skrev. Men jag vill nästan alltid forcera när jag ser något på datorn. Hoppa över det ointressanta. Nu blev det för var gång jag klickade fram reklampaus, så jag hade inte tålamod. Dessutom tycker jag inte det är så bra. Kan ju till viss del bero på att jag äcklas av maten och tillagningen av den. Annars är det väl inget fel på programkonceptet, fast det blir ju lätt lite tjatigt med tiden. Som allt annat.

Jaha, hur intressant var det då på en skala? Mer intressant är det kanske att även Genusnytt kritiserar sexköpslagen i nuvarande utformning. Jag tror att fler och fler inser det ologiska och idiotiska med lagen. Det finns förstås en del fanatiker kvar som principiellt inte avviker från sin åsikt och så några som inte vågar ta parti emot av olika orsaker. 

Hittade länken till nya Wermlandstidningen som har en artikel om Afrodite i Karlstad. En klubb där de som vill kan tillfredsställa sina lustar. Reportrarna hade utgett sig för att vara kunder. Hur originellt är det haha. I faktarutan läser jag att samhällsrådet som består av länspolismästarna och landshövdingarna från Värmland, Dalarna och Örebro sammanträder i Karlstad idag. Temat är prostitution, koppleri och människohandel. Då var det ju väldigt lägligt med den här artikeln. Ask ska visst också vara med.  

Bilden idag är från 2008 tror jag. Det var den jag förminskade och skulle ha i ett annat inlägg tidigare..bla bla. Hade mail idag med återbud till morgonens besök, en helt ny. Det jag bokade in innan jag ska till stan, för att det gick bort en del den här veckan. Det hade jag för det. 14 återbud har jag hittills haft i år. Det är rätt mycket på tre månader tycker jag. Men inget uteblivande ännu. Fredagens preliminärbokade har fortfarande inte hört av sig så nu är det kört för honom. Jag planerar nu in andra saker. Skriva tex. Något solande lär det nog inte bli i helgen om man ska tro väderfolket. Idag var det +14 grader när jag gick upp. På en kvart sjönk det till 10. Sist jag tittade var det 9. Blåser gör det även idag. Men det kan ju vara bra, då försvinner snön snabbare.

5 kommentarer:

Svenne sa...

Snygg kjol du har på dig. Synd bara att du inte lyfte på den lite och visade lite mer;-)

Gretas Svammel sa...

Det är väl det man inte ser..Svenne...som är mest spännande *ler*

Svenne sa...

Du har helt rätt. Det man anar sig till är mest spännande att se!!!

Anonym sa...

Jag vill gärna se det som finns under dvs vem du är och vad du är, kanske.... det jag vill ha ?
Jag antar
att du är för feg att VERKLIGEN utforska dig själv, fast vad vet jag, du kanske vågar ?
Om du svarar tillfredställande så kanske jag kontaktar dig, bella donna.

Vi kanske ses
Din.....

Gretas Svammel sa...

Det är ju bra..anonym...att jag får mail vid nya kommentarer. Annars hade jag missat din totalt. Nu förstår jag ändå inte riktigt vad du menar, men det kanske är meningen *ler*.
Du får väl läsa min blogg ordentligt så kanske du får mer insikt om vem jag är och hur jag är som person.